CHAMPIONS LEAGUE

Κλοπ: "Δίκαιος ο αποκλεισμός της Ντόρτμουντ"

Κλοπ: "Δίκαιος ο αποκλεισμός της Ντόρτμουντ"

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε ότι η Ντόρτμουντ δεν άξιζε να προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και δίκαια αποκλείστηκε από την Γιουβέντους.

Η Ντόρτμουντ αποκλείστηκε από την Γιουβέντους στην φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ χάνοντας και στο δεύτερο ματς στην έδρα της με 3-0. Η γερμανική ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών στις διπλές αναμετρήσεις με την Γιουβέντους και δίκαια αποκλείστηκε από την επόμενη φάση, όπως παραδέχτηκε στις δηλώσεις του και ο προπονητής της Γιούργκεν Κλοπ.

" Δεν αξίζαμε την πρόκριση. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας στην Μπουντεσλίγκα και στο Κύπελλο. Τις προηγούμενες χρονιές οι ομάδες που μας είχαν αποκλείσει έφθασαν στον τελικό. Η Γιουβέντους είναι πολύ καλή ομάδα και απόψε ήταν πολύ δυνατή για μας.

Είναι μία ολοκληρωμένη ομάδα που αμύνεται καλά και με πάθος και είναι πολύ επικίνδυνη στο τρανζίσιον παιχνίδι. Αν δεν σουτάρεις έχεις μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Δεν θυμάμαι να κάναμε πολλές απειλητικές ενέργειες. Αυτό οφείλεται περισσότερο σε εμάς παρά στον τρόπο που αμύνθηκε η Γιουβέντους. Είχαμε θέληση αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ