CHAMPIONS LEAGUE

Κλήρωση Champions League: Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Κλήρωση Champions League: Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Η μάχη της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης ξεχωρίζει στα ζευγάρια των προημιτελικών του Champions League. Πάμε για μάχες-φωτιά στα ημιτελικά, αν περάσουν τα φαβορί. Αναλυτικά τα τέσσερα ζευγάρια.

Τέσσερα πολύ δυνατά ζευγάρια προέκυψαν στην κλήρωση των προημιτελικών του Champions League και αναμένονται συναρπαστικές μάχες με φόντο τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η πιο δυνατή μάχη, βάσει ονομάτων, είναι αυτή ανάμεσα στην κάτοχο του τροπαίου, Μπαρτσελόνα, η οποία αντιμετωπίζει στον ισπανικό εμφύλιο την πολύ δυνατή Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε, που προτίθεται να πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της στο χορτάρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κληρώθηκε με την Βόλφσμπουργκ και έχει τον πρώτο λόγο για να περάσει στην 4άδα, ενώ δυνατά είναι και τα άλλα ζευγάρια. Η Μπάγερν Μονάχου παίζει με την Μπενφίκα των Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Σάμαρη, όντας βέβαια το απόλυτο φαβορί για να προκριθεί, ενώ αμφίρροπες αναμένονται οι μάχες ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι. Λέτε να μπορέσουν να αποκλείσουν και δεύτερη αγγλική ομάδα οι Παριζιάνοι μετά την Τσέλσι; Οι απαντήσεις στο χορτάρι.

Οι πρώτοι προημιτελικοί αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 5 και 6 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς μια εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα 12 και 13 Απριλίου. Από 'κει και πέρα, η κλήρωση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου και τα ματς θα γίνουν 26-27 Απριλίου και 3-4 Μαΐου. Όσο για τον τελικό, θυμίζουμε ότι θα γίνει στο "Σαν Σίρο" του Μιλάνου στις 28 Μαΐου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες:

Μπάγερν Μονάχου - Μπενφίκα (5 Απριλίου και 13 Απριλίου)

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης (5 Απριλίου και 13 Απριλίου)

Βόλφσμπουργκ - Ρεάλ Μαδρίτης (6 Απριλίου και 12 Απριλίου)

Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Σίτι (6 Απριλίου και 12 Απριλίου)

Κλήρωση Champions League: Τα ζευγάρια των προημιτελικών






TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ