CHAMPIONS LEAGUE

Κλήρωση Champions League: Τα ζευγάρια των playoffs

Κλήρωση Champions League: Τα ζευγάρια των playoffs

Την Κοπεγχάγη θα κληθεί να αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ με στόχο το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Με Στεάουα η Μάντσεστερ Σίτι, με Πόρτο η Ρόμα. Δείτε τα 10 ζευγάρια.

Την Κοπεγχάγη θα βρει ξανά στον δρόμο του ο ΑΠΟΕΛ στην πορεία του προς τους ομίλους του Champions League μετά την κλήρωση της Παρασκευής για τα Playoffs της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες ξανασυντήθηκαν το 2009 με τους "γαλαζοκίτρινους" να πέρνουν την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

H Χαπόελ Μπερ Σεβά, η οποία απέκλεισε τον Ολυμπιακό θα βρει απέναντί της τη Σέλτικ, στην οποία προπονητής είναι ο Μπρένταν Ρότζερς, ενώ η Λέγκια Βαρσοβίας στην οποία είναι τεχνικός διευθυντής ο Μίχαλ Ζεβλάκοβ την Ντάνταλκ από την Ιρλανδία. Από το "μονοπάτι" των μη-πρωταθλητών, ο Πεπ Γκουαρδιόλα και η Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσουν να βρεθούν στους ομίλους ξεπερνώντας το εμπόδιο της Στεάουα.

Ζευγάρι... ομίλων και από τα πιο αμφίρροπα της κλήρωσης αυτό που έφερε αντιμέτωπες τις Πόρτο και Ρόμα, όπως και το Βιγιαρεάλ-Μονακό. Ενώ ο Άγιαξ, ο οποίος απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Ροστόβ, από τη Ρωσία.

Αναλυτικά τα 10 ζευγάρια:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) - Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)

Σέλτικ (Σκωτία) - Χαπόελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ)

Κοπεγχάγη (Δανία) - ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)

Ντάνταλκ (Ιρλανδία) - Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)

Ντίναμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) - Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία)

ΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Στεάουα (Ρουμανία) - Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

Πόρτο (Πορτογαλία) - Ρόμα (Ιταλία)

Άγιαξ (Ολλανδία) - Ροστόβ (Ρωσία)

Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) - Γκλάντμπαχ (Γερμανία)

Βιγιαρεάλ (Ισπανία) - Μονακό (Γαλλία)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ