CHAMPIONS LEAGUE

Κιελίνι: "Η Μπαρτσελόνα θα έρθει πρώτη, ο Ολυμπιακός δύσκολα θα προκριθεί"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός της Γιουβέντους, Τζόρτζιο Κιελίνι, στη συνέντευξη Τύπου για τα το ματς με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας έδειξε να μην υπολογίζει στον Ολυμπιακό.

Δεν υπολογίζει στον Ολυμπιακό και την πιθανότητα να κόψει βαθμούς στον όμιλο ο αρχηγός της Γιουβέντους Τζόρτζιο Κιελίνι ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Σπόρτινγκ υποστήριξε πως η Μπαρτσελόνα θα έρθει πρώτη και ο Ολυμπιακός δύσκολα θα προκριθεί λέγοντας: "Πιθανότατα η Μπαρτσελόνα θα έρθει πρώτη και ο Ολυμπιακός δύσκολα θα καταφέρει να προκριθεί".

Για αυτό το λόγο ο Ιταλός αμυντικός χαρακτήρισε ως ματς "νοκ άουτ" τους δυο συνεχόμενους αγώνες με τους Πορτογάλους.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Πρέπει να καταλάβουμε την κρισιμότητα των αγώνων και τους κινδύνους που κρύβουν. Για να προκριθείς θεωρείς κάποιες φορές ότι είναι όλα εύκολα και ρισκάρεις κόντρα στον καθένα. Το αυριανό παιχνίδι είναι σαν να παίζεις για την πρόκριση από τους δεκάξι ή στον τελικό επειδή πιθανότατα η Μπαρτσελόνα θα έρθει πρώτη και ο Ολυμπιακός δύσκολα θα καταφέρει να προκριθεί.

Η Σπόρτινγκ έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, έχει σημαντικούς παίκτες, έναν καλό προπονητή και αμύνεται καλά. Σίγουρα ήταν η πιο δυνατή ομάδα από το τέταρτο γκρουπ και έχουμε μεγάλο σεβασμό σε αυτούς ξέροντας ότι θα είναι δύσκολα να παίξουμε σε μια ζεστή ατμόσφαιρα όπως στο Alvalade".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ