CHAMPIONS LEAGUE

Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Γιουβέντους

Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Γιουβέντους
Ολυμπιακός πανηγυρική INTIME SPORTS

Θες να βρεθείς στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Champions League με αντίπαλο την Γιουβέντους (Τετάρτη 22/10, 21:45); Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του SPORT 24 σε συνεργασία με την Nissan, για 2 μαγικά χαρτάκια!

Ο Ολυμπιακός δίνει κρίσιμη μάχη στο CL με αντίπαλο την Γιουβέντους και το SPORT 24σε συνεργασία με την Nissan, επίσημο χορηγό του Champions League, σου δίνουν την ευκαιρία να βρεθείς την Τετάρτη (22/10) το βράδυ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Το φαληρικό γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο αφού το sold out είναι προ των πυλών και οι φίλοι της ομάδας σχηματίζουν ουρές για να ένα εισιτήριο, όμως το SPORT 24 σε συνεργασία με την Nissan εξασφάλισε 2 μαγικά χαρτάκια για ισάριθμούς τυχερούς αναγνώστες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να βρεθείτε στη γιορτή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμακαι να συμμετάσχετε με όσους περισσότερους τρόπους μπορείτε, για να μπει τ' όνομά σας στην κλήρωση. Οι νικητές θα βγουν την Δευτέρα (20/10) στις 12:00.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ