CHAMPIONS LEAGUE

Κερδίστε 3 εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου

Κερδίστε 3 εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου
INTIME SPORTS

Θες να βρεθείς στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Champions League με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου (16/9, 21:45); Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του SPORT 24 σε συνεργασία με την Nissan, για 3 μαγικά χαρτάκια!

Ο Ολυμπιακός δίνει κρίσιμη μάχη στο CL με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου και το Sport24.gr σε συνεργασία με την Nissan, επίσημο χορηγό του Champions League, σου δίνουν την ευκαιρία να βρεθείς την Τετάρτη (16/9) το βράδυ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Το φαληρικό γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο αφού το sold out πρέπει να θεωρείται δεδομένο και οι φίλοι της ομάδας σχηματίζουν ουρές για να ένα εισιτήριο, όμως το Sport24.gr σε συνεργασία με την Nissan εξασφάλισε 3 μονά εισιτήρια για ισάριθμούς τυχερούς αναγνώστες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να βρεθείτε στη γιορτή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και να συμμετάσχετε με όσους περισσότερους τρόπους μπορείτε, για να μπει τ' όνομά σας στην κλήρωση. Οι νικητές θα βγουν την Παρασκευή (11/09).

* Σύμφωνα με ενημέρωση από την UEFA, λόγω του νέου αθλητικού νόμου στην Ελλάδα, πρέπει να υπάρχει αναλυτική λίστα για κάθε εντός έδρας αγώνα με τους κατόχους των εισιτηρίων. Για αυτό τα εισιτήρια πλέον είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ