CHAMPIONS LEAGUE

Κεκ: "Να μετατρέψουμε την θετική μας ενέργεια σε ποιοτικό παιχνίδι"

Κεκ: "Να μετατρέψουμε την θετική μας ενέργεια σε ποιοτικό παιχνίδι"

Ο προπονητής της Ριέκα, Ματίας Κεκ, είπε πως γνωρίζει την ποιότητα και την δύναμη του Ολυμπιακού και πως η ομάδα του θα πρέπει να μειώσει στο μίνιμουμ τα λάθη της, αν θέλει να περάσει στους ομίλους. Τι είπε ο Ζόραν Κβρζιτς.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα playoffs του Champions League, όπου η Ριέκα θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-1 του Φαλήρου, ο προπονητής της, Ματίας Κεκ, τόνισε πως γνωρίζει καλά την ποιότητα των Πειραιωτών.

"Γνωρίζουμε την ποιότητα και την δύναμη του Ολυμπιακού. Πετύχαμε ένα γκολ στον Πειραιά. Ξέρουμε ότι πρέπει να περιορίσουμε τον αριθμό των λαθών μας στο ελάχιστο. Μπροστά μας έχουμε μια πρόκληση 90 λεπτών και θα κάνουμε τα πάντα για να βγάλουμε ποιότητα στο χορτάρι. Θα προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε την θετική μας ενέργεια σε ποιοτικό παιχνίδι", ανέφερε ο κόουτς της κροατικής ομάδας, Ματίας Κεκ.

Ο Ζόραν Κβρζιτς, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές, ανέφερε με τη σειρά του: "Περιμένουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Θα είναι καλό να δώσουμε το 100%. Σίγουρα θα δημιουργήσουμε μερικές ευκαιρίες για γκολ και αν είμαστε καλοί στο τελείωμα των φάσεων, τότε σίγουρα θα έχουμε ελπίδες".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ