CHAMPIONS LEAGUE

Καυγάς Αλέγκρι-Σάκι στην TV!

Καυγάς Αλέγκρι-Σάκι στην TV!

Ο Αρίγκο Σάκι υποστήριξε ότι η Γιουβέντους έπαιξε στο "Καλδερόν" για την ισοπαλία και προκάλεσε την έκρηξη του Αλέγκρι, ο οποίος του είπε πως.. είδε άλλο παιχνίδι! Διαβάστε λεπτομέρειες.

"Η Γιούβε μου έδωσε την αίσθηση ότι ήταν ικανοποιημένη με την ισοπαλία καθώς δεν προσπάθησε σχεδόν ποτέ να πάρει τη νίκη", σχολίασε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιταλίας, με τον Αλέγκρι να παρεμβαίνει όμως στην εκπομπή της Mediaset και να έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση μαζί του.

"Αρίγκο, εγώ και εσύ δεν συμφωνούμε σχεδόν ποτέ, ή εσύ βλέπεις άλλο παιχνίδι ή εγώ είδα άλλο. Έχουμε μία διαφορετική αντίληψη του ποδοσφαίρου.

Ίσως εσύ εκτιμάς το ποδόσφαιρο της Ατλέτικο Μαδρίτης που περιμένει τον αντίπαλο και πιέζει ψηλά, που αρνείται να κάνει η ίδια παιχνίδι ακόμα και αν παίζει εντός έδρας.

Όταν παίζεις κόντρα σε ομάδες που αμύνονται με δέκα παίκτες συμβαίνουν τέτοια παιχνίδια. Το ίδιο είχε συμβεί και στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Μάλμε.

Η Ατλέτικο στο πρώτο ημίχρονο πάτησε ελάχιστες φορές το πόδι της στην περιοχή μας. Είναι πολύ άξιοι για το γεγονός ότι κάνουν πάρα πολλά λάθη χωρίς να βλέπουν κίτρινες κάρτες", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Ρόμα την Κυριακή το οποίο έρχεται μετά την πρώτη φετινή ήττα για τη Γιούβε, είπε:

"Είμαστε σε καλή κατάσταση ενόψει της Ρόμα. Δεν έχουμε χάσει και δεν έχουμε δεχτεί γκολ στο Καμπιονάτο. Θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι, εμείς είμαστε έτοιμοι.

Δεν μας αλλάζει τη διάθεση το αποψινό παιχνίδι, καθώς είχαμε και τη νίκη της Μάλμε επί του Ολυμπιακού".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ