CHAMPIONS LEAGUE

Κάτι... τρέχει με τον Μέσι

Κάτι... τρέχει με τον Μέσι
Μέσσι

Ο Μέσι έτρεξε λιγότερο από κάθε φορά απέναντι στην Ατλέτικο και η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα που έφερε τον αποκλεισμό από τους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η φετινή σεζόν είναι μία από τις πιο προβληματικές για την Μπαρτσελόνα των τελευταίων ετών. Στην Ισπανία βρίσκεται πίσω από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία την απέκλεισε παράλληλα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ποδοσφαιριστές που τα προηγούμενα χρόνια είχαν καταλυτικό ρόλο στην εικόνα της, αυτή την περίοδο παρουσιάζονται αγνώριστοι.

Ένας από αυτούς είναι και ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός άσος μπορεί να σκοράρει αρκετά και φέτος, όμως ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς ενώ η απόδοση του έχει πολλά σκαμπανεβάσματα.

Κοιτώντας τους αριθμούς εξάλλου μπορεί να το διαπιστώσει κανείς. Ο Μέσι έχει παίξει σε επτά αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ (από τους 10 που έδωσε η Μπαρτσελόνα) και σταδιακά όπως θα δείτε πιο κάτω, αδειάζει από ενέργεια.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τον Γενάρη ο 26άχρονος άσος τρέχει όλο και λιγότερα χιλιόμετρα με αποκορύφωμα το ματς με την Ατλέτικο, όπου διένυσε μόλις 6863 μέτρα.

Ας τα δούμε όμως αναλυτικά...

Φάση ομίλων

Μπαρτσελόνα - Άγιαξ: 8647 μέτρα

Σέλτικ - Μπαρτσελόνα: --

Μίλαν - Μπαρτσελόνα: 7752 μέτρα

Μπαρτσελόνα - Μίλαν: 8440 μέτρα

Άγιαξ - Μπαρτσελόνα: --

Μπαρτσελόνα - Σέλτικ: --

Φάση των "16"

Μπαρτσελόνα - Σίτι 8178 μέτρα

Σίτι - Μπαρτσελόνα: 8116 μέτρα

Φάση των "8"

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης: 8119 μέτρα

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: 6863 μέτρα

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ