CHAMPIONS LEAGUE

Καπίνο: "Τα λάθη πληρώνονται και το μάθαμε καλά"

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Στέφανος Καπίνο υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σπόρτινγκ πως ο Ολυμπιακός πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο και τα λάθη που έκανε.

Σε τέτοιο επίπεδο τα λάθη πληρώνονται και αυτό το κατάλαβε καλά ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Στέφανο Καπίνο με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο γκολκίπερ των ερυθρόλευκων υποστήριξε βέβαια πως η διαφορά στις δυο ομάδες δεν είναι τόσο μεγάλη και αυτό φάνηκε από τη μείωση του σκορ ενώ σημείωσε ότι τα δυο γκολ θα βοηθήσουν ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας τον Ολυμπιακό.

"Δυστυχώς σε αυτό το επίπεδο επίπεδο τα λάθη πληρώνονται και αυτό το μάθαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Δώσαμε πολλές ευκαιρίες στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και ευτυχώς που έμεινε εκεί το σκορ. Στο δεύτερο μέρος δείξαμε διάθεση, παίξαμε πιο σφιχτά και δείξαμε ότι μπορούμε να την κοιτάξουμε στα μάτια. Υπάρχουν πέντε παιχνίδια ακόμα και δεν χρειάζεται απογοήτευση, θεωρώ ότι αυτά τα δυο γκολ θα μας βοηθήσουν ψυχολογικά".

Έρχονται πιο δύσκολα ματς, τι πρέπει να αλλάξετε σε σχέση με το σημερινό;
"Αν αναλύσουμε το πρώτο ημίχρονο σίγουρα όλα. Μας αιφνιδίασαν. Το θέμα είναι να κοιτάξουμε μπροστά, να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να πάμε για ότι καλύτερο στον όμιλο".

Τζούρτζεβιτς: "Δεν έπρεπε να χάσουμε"

Από την πλευρά του ο Ούρος Τζούρτζεβιτς υποστήριξε μετά το ματς:

"Χάσαμε 3-2 στο τέλος ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί πέτυχαν γκολ μόλις στο 2' και εν συνεχεία και ένα δεύτερο γκολ και ήταν δύσκολο να μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα και θεωρώ ότι δεν έπρεπε να χάσουμε το ματς".

Θεωρείς ότι η ομάδα του κατέρρευσε μετά το πρώτο γκολ;
"Όχι μετά το πρώτο γκολ, αλλά μετά το δεύτερο σίγουρα. Είναι δύσκολο να επανέρχεσαι όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με 2-0".

Θεωρείς ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο για τους συμπαίκτες σου να σε αξιοποιήσουν;
"Ναι ήταν δύσκολο, γιατί η Σπόρτινγκ είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει καλούς αμυντικούς, ήταν συμπαγής και δεν ήταν δυνατόν να περάσουν μπαλιές σε μένα".

Ακολουθεί το ματς με τη Γιουβέντους, τι να περιμένουμε;
"Έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια και θα τα δώσουμε όλα. Αλλά πριν αυτό το παιχνίδι έχουμε και άλλα ματς για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο".

Καρσελά: "Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα"

Όσο για τον Καρσελά σημείωσε πως αν ο Ολυμπιακός έπαιζε σε όλο το ματς όπως έπαιξε στο δεύτερο μέρος τότε θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα λέγοντας:

"Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, δεχθήκαμε δύο γκολ γρήγορα, κάναμε αρκετά λάθη και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πάρει αυτοπεποίθηση. Είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα, αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε, αν το είχαμε από το πρώτο ημίχρονο αυτό θα ήταν δικό μας το παιχνίδι. Δεν πρέπει να επηρεαστούμε από την ήττα, γιατί στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται.

Σε έναν τόσο δύσκολο όμιλο, τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς, πρέπει να ξεχάσουμε αυτό που συνέβη σήμερα και να προετοιμαστούμε καλύτερα για τη συνέχεια. Βέβαια, θα έπρεπε να έχουμε πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στην Σπόρτινγκ, γιατί τώρα μας περιμένουν Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ