CHAMPIONS LEAGUE

Και ο Ντέμης Νικολαΐδης κατά της UEFA

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (EUROKINISSI)
ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε μέσω φωτογραφίας που δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook την απόφαση της UEFA να διεξαχθεί το Ντόρτμουντ - Μονακό πριν συμπληρωθούν 24 ώρες από την τρομοκρατική επίθεση. (φωτογραφία)

Μετά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος ήταν συγκλονισμένος μετά τα όσα έζησε εκείνος και οι συμπαίκτες το βράδυ της Τρίτης (11/4) με την επίθεση με εκρηκτικά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ και ξέσπασε κατά της UEFA, και ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε μέσω φωτογραφίας που δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook την απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να διεξαχθεί το ματς με τη Μονακό πριν συμπληρωθούν 24 ώρες από το συμβάν.

Ο παλαίμαχος επιθετικός και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε φωτογραφία με τους οπαδούς της Ντόρτμουντ να κρατούν δύο πανό με τα μηνύματα: "Στις 6:45 (τοπική ώρα) η έναρξη. Πλάκα κάνετε;". Μάλιστα, τοποθέτησε τη φωτογραφία αυτή κι ως φωτογραφία εξωφύλλου.

Με αυτόν τον τρόπο ο Ντέμης Νικολαΐδης διατυπώνει τη διαμαρτυρία του για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης σε λιγότερες από 24 ώρες από τις εκρήξεις στο πούλμαν της γερμανικής ομάδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ