CHAMPIONS LEAGUE

"Je Suis Paris" στις φανέλες της Παρί

"Je Suis Paris" στις φανέλες της Παρί

Με το μήνυμα "Je Suis Paris" στις φανέλες θα εμφανιστούν οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν στα δύο προσεχή ματς της ομάδας τους, ως φόρο τιμής στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Γαλλία.

Ως ένδειξη μνήμης και σεβασμού για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου, οι ποδοφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν θα φορέσουν μία πολύ ξεχωριστή εμφάνιση στα δύο ερχόμενα ματς της ομάδας του η οποία θα γράφει "Je Suis Paris" ("Είμαι το Παρίσι") και θα απουσιάζει ο χορηγός.

Τις εμφανίσεις αυτές θα τις δούμε για πρώτη φορά το βράδυ της Τετάρτης όπου η ομάδα του Λοράν Μπλαν φιλοξενείται στο "Swedbank Stadion" από τη Μάλμε για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ενώ θα φορεθούν και το ερχόμενο Σάββατο όπου η Παρί θα είναι γηπεδούχος κόντρα στην Τρουά για την 15η αγωνιστική της Ligue 1.

"Je Suis Paris" στις φανέλες της Παρί

Σημειώνεται πως η αναμέτρηση με τη Τρουά το Σάββατο (28/11) θα είναι το πρώτο ματς που θα κληθεί να δώσει η Παρί στο "Parc des Princes" μετά τα δραματικά γεγονότα που συγκλόνισαν την Γαλλία.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ