CHAMPIONS LEAGUE

Ιμπραχίμοβιτς: "Η Παρί γεννήθηκε με την έλευση των Καταριανών"

Ιμπραχίμοβιτς: "Η Παρί γεννήθηκε με την έλευση των Καταριανών"

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τόνισε ότι αισθάνεται ακόμα νέος ποδοσφαιρικά παρά τα 34 του χρόνια ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θυμίζει έντονα τα πρώτα χρόνια της Τσέλσι με τον Αμπράμοβιτς στο τιμόνι.

"Δεν σκέφτομαι καθόλου ότι πλησιάζω στο τέλος της καριέρας μου, αισθάνομαι ακόμα νέος και τα στατιστικά μου είναι τώρα καλύτερα από ποτέ. Ακούγονται χιλιάδες φήμες για το μέλλον μου, δεν έχω μιλήσει ακόμα με κάποιον.

Είναι αλήθεια πως όταν ήμουν νέος το Champions League ήταν μία πραγματική ψύχωση για μένα. Τώρα όμως που γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου, τώρα ξέρω ότι είναι κάτι που είναι δύσκολο να γίνει.

Έχω κατακτήσει πάρα πολλά τρόπαια παίζοντας με πάρα πολλούς σπουδαίους παίκτες και κατάλαβα πως χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατο να είχα επιτυχία", δήλωσε αρχικά ο 34χρονος Σουηδός σούπερ σταρ στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει του αγώνα ρεβάνς με την Τσέλσι για τους "16" του Champions League , με τον "Ίμπρα" να πλέκει το εγκώμιο των ιδιοκτητών της Παρί, που άφησαν το Κατάρ πριν μερικά χρόνια και μετακόμισαν στο Παρίσι για να επενδύσουν στο γαλλικό σύλλογο.

Ιμπραχίμοβιτς: "Η Παρί γεννήθηκε με την έλευση των Καταριανών"

"Χωρίς να έχω έλλειψη σεβασμού για ό,τι έχει γίνει στο παρελθόν, πιστεύω ότι η Παρί Σεν Ζερμέν γεννήθηκε την ημέρα που η Qatar Sports Investments αγόρασε το σύλλογο, είναι ένα μεγάλο σχέδιο που ξεκίνησε τρία χρόνια πριν. Η Τσέλσι είχε την ίδια εξέλιξη, αλλά για να φτάσει στο επίπεδο που βρίσκεται τώρα χρειάστηκε να περάσουν 10 χρόνια.

Θεωρώ ότι μέχρι αυτή τη στιγμή ο λόγος που δεν έχουμε προχωρήσει πέρα από ένα συγκεκριμένο σημείο στο Champions League οφείλεται αποκλειστικά σε έλλειψη εμπειρίας. Θα πρέπει να δώσουμε χρόνο στην Παρί, είμαι σίγουρος πως οι ιδιοκτήτες της Παρί θα συνεχίσουν να κυνηγούν το βαρύτιμο τρόπαιο, με ή χωρίς εμένα.

Εγώ βέβαια ήρθα στην Παρί έχοντας αυτό το κίνητρο, για να νικάω και να γράψω ιστορία και σε ατομικό και σε συλλογικό επίπεδο. Επαναλαμβάνω όμως ότι θα πρέπει να δώσουμε χρόνο στο σχέδιο".

Νέα σενάρια για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σημειώνεται πως τα τελευταία ρεπορτάζ θέλουν τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να πλησιάζει την... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως ο ίδιος κάνει ήδη σχέδια για τη μετακόμισή του στην Αγγλία. Σύμφωνα με τη "Sun" ο Σουηδός είναι σίγουρος ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στους "κόκκινους διαβόλους" μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Παρί, όντας ο "εκλεκτός" του Ζοζέ Μουρίνιο που θα διαδεχτεί το καλοκαίρι τον Λουίς Φαν Χάαλ.

Δείτε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να εξετάζει υποψήφιο για δουλειά!

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ