CHAMPIONS LEAGUE

Ικανοποιημένος από την κλήρωση ο Μίτσελ

Ικανοποιημένος από την κλήρωση ο Μίτσελ
Μίτσελ INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος από την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ Γκονθάλεθ, τονίζοντας πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να μαζέψουν βαθμούς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε στην κάμερα της NOVA: " Ούτε πετάμε στα αστέρια ούτε πρόκειται για εύκολες ομάδες. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί ο όμιλός μας δεν έχει σούπερ αστέρια, αλλά είμαστε προσγειωμένοι.

Δεν είναι άσχημη η κλήρωση, έχουμε φιλοδοξίες να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες.

Με όλο το σεβασμό στους αντιπάλους, πιστεύουμε πως θα σταθούμε καλά και έχουμε ελπίδες. Είναι κλειδί το γήπεδό μας, πρέπει και στα τρία παιχνίδια να μαζέψουμε βαθμούς. Το γήπεδό μας δεν είναι τυχαίο, έχει κερδίσει το σεβασμό των αντιπάλων.

Έχουμε αποφύγει ισπανικές, αγγλικές και ιταλικές ομάδες, μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά δεν είναι. Είναι καλό πως υπάρχει ομοιογένεια στον όμιλο.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Ξέρουμε τις απαιτήσεις και θέλουμε να συνδυάσουμε την ουσία με το θέαμα για να είναι όλοι ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Την τύχη μας την καθορίζουμε εμείς με την απόδοσή μας. Είναι απαραίτητο να νικάμε στην έδρας μας, αλλά θα πάμε να διεκδικήσουμε και τους εκτός έδρας βαθμούς. Ελπίζω να είμαστε εδώ και του χρόνου, να δούμε την κλήρωση μαζί, καθώς αυτό θα σημαίνει πως θα έχουμε πάει καλά".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ