CHAMPIONS LEAGUE

H τεράστια χαμένη ευκαιρία της Ντόρτμουντ

H τεράστια χαμένη ευκαιρία της Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ όχι μόνο στρίμωξε τη Ρεάλ με τα δύο γκολ του Ρόις αλλά μπορούσε να της προκαλέσει νέους εφιάλτες αν ο Μχιταριάν ήταν εύστοχος σε κενή εστία στην απίστευτη φάση του 65ου λεπτού. Δείτε το video!

Έναν χρόνο μετά τον αποκλεισμό της από τη Ντόρτμουντ στα ημιτελικά του Champions League ελέω της συντριβής της με 4-1 στη Βεστφαλία (σε μία βραδιά που ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλη άμυνα πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του), η Ρεάλ λίγο έλειψε να βιώσει νέο μαρτύριο επί γερμανικού εδάφους και πάλι από τους "κιτρινόμαυρους".

Αυτή τη φορά οι "μερένγκες" παρατάχτηκαν στο "Βέσφταλεν Στάντιον" με τον αέρα του 3-0 από τον πρώτο αγώνα, ωστόσο οι παίκτες του Κλοπ πάλεψαν απίστευτα στον δεύτερο προημιτελικό και άγγιξαν το 3-0 που θα έστελνε το ματς στην παράταση .

Με το 2-0 υπέρ τους από το πρώτο μέρος με τα δύο γκολ του Μάρκο Ρόις, οι γηπεδούχοι είχαν ορισμένες καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο και για τρίτο γκολ, με την κορυφαία να έρχεται στο 65ο λεπτό.

Ο Ρόις έβαλε εξαιρετική πάσα στον Μχιταριάν ο οποίος απέφυγε και τον Κασίγιας με το πλασέ του με το αριστερό από πλάγια θέση στην κενή εστία να χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Ισπανού κίπερ και να χάνεται έτσι η ευκαιρία για ένα ακόμα "θαύμα" στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Δείτε την τρομερή φάση με πρωταγωνιστές Μχιταριάν, Κασίγιας και Κοεντράο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ