CHAMPIONS LEAGUE

Η ιστορία των συγκρούσεων Ατλέτικο με Τσέλσι

Η ιστορία των συγκρούσεων Ατλέτικο με Τσέλσι

Τρεις φορές έχουν αναμετρηθεί στο πρόσφατο παρελθόν Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης έχοντας από μία νίκη έκαστος, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο (video).

Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο "Βιθέντε Καλντερόν" και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στον "Στάμφορντ Μπριτζ".

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο αναμετρήθηκε πρώτη φορά με τους "ροχιμπλάνκος" την σεζόν 2009/10 σε αγώνες για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Στις 21/10/2009 η Τσέλσι συνέτριψε την Ατλέτικο Μαδρίτης με 4-0. Ο Καλού άνοιξε το σκορ στο 41', ενώ στην επανάληψη οι "blues" έκαναν πάρτι πετυχαίνοντας τρία γκολ με τον Ιβοριανό και πάλι (52'), αλλά και τους Λάμπαρντ (69') και Περέα (αυτογκόλ 91'),

Στο "Βιθέντε Καλντερόν" στις 3 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς, Ατλέτικο και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Δύο γκολ για τους Ισπανούς σημείωσε ο Αγκουέρο (66' και 91'), ενώ σπουδαίο ματς για τους Λονδρέζους έκανε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος επίσης βρήκε δίχτυα δύο φορές (82' και 88').

Η Ατλέτικο πήρε καθυστερημένα εκδίκηση για την "τεσσάρα" συντρίβοντας την Τσέλσι στον τελικό του Σούπερ Καπ στις 31/8/2012 με 4-1.

Στο συγκεκριμένο ματς που διεξήχθη στο "Λουί ΙΙ" στο Μονακό, ο Ρανταμέλ Φαλκάο πέτυχε χατ-τρικ (6', 19', 45'), ενώ ο Μιράντα στο 60' έκανε το 4-0.

Η Τσέλσι πέτυχε το γκολ της τιμής στο 75΄ με τον Κέιχιλ.

Δείτε τα γκολ στον τελικό του Σούπερ Καπ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ