CHAMPIONS LEAGUE

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

To Sport24.gr κάνει την κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, μετά την ήττα της πρεμιέρας στους ομίλους από την Μαρσέιγ.

Σε μέτρια επίπεδα κυμάνθηκαν οι περισσότεροι από τους παίκτες του Βαλβέρδε στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το Sport24.gr κάνει την κριτική στους παίκτες του Ισπανού τεχνικού με βάση την εικόνα τους στην ήττα από την γαλλική Μαρσέιγ.

ΚΟΣΤΑΝΤΣΟ: Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ, αλλά όπως και στα φιλικά δεν δείχνει να πατάει καλά και να νοιώθει σίγουρος για τις κινήσεις του. Θα πρέπει επειγόντως να βελτιώσει τις εξόδους του.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Δεν έκανε το μεγάλο λάθος, αλλά δεν βοήθησε όπως άλλες φορές στο δημιουργικό κομμάτι.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Ο αδύναμος κρίκος της ομάδας του ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όταν και οι Γάλλοι έκαναν όλες τις επιθέσεις τους από τη δεξιά πλευρά.

Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Σταθερός στις επεμβάσεις του, στάθηκε στο ύψος του δίπλα στον Σουηδό.

ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ: Με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού. Πάντα στη σωστή θέση, έσωζε δύσκολες καταστάσεις (κορυφαία η σωτήρια επέμβαση στο 21’), ενώ και στο γκολ είχε βγει πάνω στον Μορέλ που έκανε τη σέντρα.

ΜΟΝΤΕΣΤΟ: Λίγα πράγματα, έδειξε και αυτός ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο για να ανεβάσει στροφές. Χάθηκε στο κακό κέντρο του Ολυμπιακού.

ΦΕΙΣΑ: Αν και ξεκίνησε πολύ δραστήριος στο πρώτο τέταρτο στη συνέχεια χάθηκε και χρεώνεται όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του κέντρου την έλλειψη δημιουργίας. Έβγαλε πάντως την πάσα στον Μιραλάς στο 20 λεπτό, στη δεύτερη καλύτερη φάση των γηπεδούχων.

ΑΜΠΝΤΟΥΝ: Τα ίδια και εδώ αφού μετά το πρώτο εικοσάλεπτο «έσκασε» έχοντας κάνει αρκετά σπρίντ μέχρι τότε. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας παίκτης που ουσιαστικά δεν έχει κάνει καν προετοιμασία με τις εξελίξεις στην ομάδα της Καβάλας. Έκανε κάποιες φορές κατάχρηση τρίπλας και το πλήρωσε η ομάδα του όταν έχασε την μπάλα στο κέντρο από όπου προήλθε στη συνέχεια το γκολ των Γάλλων,

ΓΕΣΤΕ: Περιμένουν σαφώς πολύ περισσότερα από αυτόν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ήταν και γι’ αυτόν μια «φτωχή» πρεμιέρα. Φανερά ανέτοιμος.

ΦΟΥΣΤΕΡ: Λίγα πράγματα, δεν μπόρεσε να «δέσει» πίσω από τον Μιραλάς και η γαλλική άμυνα δεν ένοιωσε την παρουσία του.

ΜΙΡΑΛΑΣ: Χάθηκε στην κορυφή της επίθεσης αφού είναι δεδομένο πως μπορεί να δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερους κινδύνους από τα πλάγια όπου συνηθίζει να παίζει. Ισως ο Βαλβέρντε μπορούσε να κάνει νωρίτερα την εσωτερική αλλαγή και να τον μεταφέρει στα πλάγια. Ο Βέλγος δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στην γαλλική άμυνα, με εξαίρεση τη φάση του 20 λεπτού που αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά μετά την εξαιρετική πάσα του Φέισα.

ΑΛΛΑΓΕΣ: Μόνο ο Τζιμπούρ έκανε αισθητή την παρουσία του από τους παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή κυρίως για την μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Συνολικά δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τα δεδομένα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ