CHAMPIONS LEAGUE

Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ σε αριθμούς

Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ σε αριθμούς

Δείτε ενδιαφέροντα στατιστικά και προϊστορία για τις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ στην φάση των "16".

Ενδιαφέροντα ματς έβγαλε η κληρωτίδα στην φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ανεβασμένη αγωνιστικά Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα ενώ η Μπάγερν όπως και πέρσι θα παίξει με την Άρσεναλ. Επίσης, η Ρέαλ θα αντιμετωπίσει την Σάλκε έχοντας άσχημη παράδοση εκτός έδρας με γερμανικές ομάδες.

Θα σταματήσουν οι αμυντικοί της Λεβερκούζεν τον Ιμπραχίμοβιτς που σκοράρει πάντα απέναντι σε ομάδες της Γερμανίας; Θα καταφέρει η Μίλαν να αποκλείσει ισπανική ομάδα για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ; Δείτε ενδιαφέροντα στατιστικά ενόψει των διπλών αναμετρήσεων στην φάση των "16".

- Μόνο 7 παίκτες έχουν σημειώσει περισσότερα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ από τον Ντιντιέ Ντρογκμπά (42) τα 34 εξ αυτών τα έχει σημειώσει με την Τσέλσι.

- Η Άρσεναλ δεν έχει χάσει στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στην Γερμανία αλλά έχει χάσει τα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια με γερμανικές ομάδες.

- Η Μπάγερν απέκλεισε πέρσι την Άρσεναλ στην φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς νίκησε στο 'Εμιρειτς με 3-1 και ηττήθηκε στην έδρα της με 2-0.

- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επτά νίκες και μία ισοπαλία σε οκτώ αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε ελληνικές ομάδες.

- Η Μάντσεστερ Σίτι έχει χάσει μόνο ένα από τα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε ισπανικές ομάδες. Ο Σέρχιο Αγουέρο έχει σημείωσε έξι γκολ εναντίον της Μπαρτσελόνα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

- Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποκλειστεί τις τελευταίες δύο χρονιές από γερμανικές ομάδες (Μπάγερν, Ντόρτμουντ) στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η "βασίλισσα" έχει μόλις μία νίκη στη Γερμανία σε 21 αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την είχε σημειώσει κόντρα στην Λεβερκούζεν το 2000.

- Η Μίλαν δεν έχει προκριθεί ποτέ απέναντι σε ισπανική ομάδα στην φάση των νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας τέσσερις αποκλεισμούς. Οι "ροσονέρι" για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσουν την Ατλέτικο.

-Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει σκοράρει και στις τρεις γερμανικές ομάδες που έχει βρεθεί αντιμέτωπος στο Τσάμπιονς Λιγκ (Μπάγερν, Βέρντερ, Στουτγάρδη).

- Η Παρί έχει κερδίσει τις έξι από τις 11 αναμετρήσεις απέναντι σε γερμανικές ομάδες (2 ισοπαλίες και 3 ήττες).

- Η Λεβερκούζεν έχει μόλις μία εντός έδρας ήττα απέναντι σε γαλλικές ομάδες (4 νίκες, 1 ισοπαλία). Ηττήθηκε από την Λυών την σεζόν 2001-02.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ