CHAMPIONS LEAGUE

Η "hot" πρόβλεψη της Εμανουέλα για το Γιουβέντους-Ολυμπιακός

Η "hot" πρόβλεψη της Εμανουέλα για το Γιουβέντους-Ολυμπιακός

Η διάσημη για τις προβλέψεις της στην Ιταλία, Εμανουέλα Ιακουίντα, "χτύπησε" λίγες ώρες πριν τη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού στο Τορίνο, κάνοντας πρόβλεψη υπέρ της Γιουβέντους (φωτογραφία).

H Εμανουέλα Ιακουίντα είναι μοντέλο και showgirl όμως το τελευταίο διάστημα ο λόγος που έχει αποκτήσει τόσο μεγάλο "ρεύμα" όσον αφορά στο φίλαθλο κοινό είναι η παρουσία της στον τηλεοπτικό σταθμό "Italia 53" όπου δεν έχει κρύψει ποτέ το πάθος της για τη Γιουβέντους.

Δεν έπεσε μέσα στην πρόβλεψή της για το Ατλετικο Μαδρίτης-Γιουβέντους.

Στο πλαίσιο μάλιστα αυτής της έντονης σχέσης της με τους Τορινέζους, η Εμανουέλα Ιακουίντα κάνει πρόβλεψη για το σκορ πριν από κάθε παιχνίδι της "βέκια σινιόρα", με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Έτσι και τώρα, λίγες ώρες πριν το καθοριστικό παιχνίδι για την ομάδα του Αλέγκρι κόντρα στον Ολυμπιακό του Μίτσελ, η σέξι τιφόζα της Γιούβε "μίλησε" μέσω φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

"Απόψε θα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά θα τα καταφέρουμε", είναι το σχόλιο της Εμανουέλα, η οποιά προέβλεψε νίκη της ομάδας της με σκορ 1-0.

Όπως μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα "Tuttojuve.com" ορμώμενη από το tweet της σινιόρας Ιακουίντα... "αυτό το συρτάκι θα το χορέψουμε εμείς;"

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ