CHAMPIONS LEAGUE

Η απουσία του Νάτχο "σπέρνει" πανικό!

Η απουσία του Νάτχο "σπέρνει" πανικό!
Νάτχο

Ο τραυματισμός του Μπίρμπας Νάτχο στον αγώνα του Ισραήλ με την Βοσνία για τα προκριματικά του Euro 2016 έχει ταράξει για τα καλά τους ανθρώπους και τους οπαδούς της ΤΣΣΚΑ.

Χαρακτηριστικό αυτής της ταραχής το κείμενο-αφιέρωμα της ρωσικής ιστοσελίδας " sport-express.ru" που περιγράφει με επιχειρήματα και στατιστικά πόσο σημαντικός είναι ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ για την ΤΣΣΚΑ!

Χάνει τον "τελικό" με Ρόμα

Ο Νάτχο θα χάσει το παιχνίδι με την Κράσνονταρ για το πρωτάθλημα Ρωσίας, αλλά και το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Ρόμα για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η ΤΣΣΚΑ, μετά το σπουδαίο διπλό που πήρε μέσα στο Μάντσεστερ επί της Σίτι, έχει σοβαρές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αρκεί να πάρει τη νίκη κόντρα στους Ρωμαίους. Κάτι που γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, λόγω της απουσίας του Νάτχο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Γιατί;

Ονειρεμένο ξεκίνημα

Τα στατιστικά του Νάτχο δίνουν την απάντηση. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ έχει πετύχει 8 γκολ κι έχει "φτιάξει" άλλα 7 σε 14 αγώνες. Όπως γίνεται εύκολο αντιληπτό, οι φόβοι των ανθρώπων και των οπαδών της ΤΣΣΚΑ για την απουσία του από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας είναι απολύτως λογικοί και δικαιολογημένοι.

Δυσαναπλήρωτο κενό

Όλα αυτά σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Λέονιντ Σλούτσκι, εν όψει των δύο αναμετρήσεων, κάνουν ακόμη πιο σημαντική την απουσία του Νάτχο, αφού δεν υπάρχουν παίκτες να καλύψουν το κενό του Ισραηλινού.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο, ο Τζαγκόεφ με τον Βερνμπλουμ θα προσπαθήσουν να αντικαταστήσουν τον Νάτχο παίζοντας πίσω από τον Ρομάν Ερεμένκο, ο οποίος δεν θυμίζει σε τίποτα τον πολύ καλό παίκτη που βλέπαμε πριν μερικά χρόνια.

Όμως, κανείς από αυτούς δεν φαίνεται ικανός... να μπει στα παπούτσια του Νάτχο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα. Από την ημέρα που ο πρώην παίκτης ΠΑΟΚ του ΠΑΟΚ "πάτησε" στη Μόσχα, οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ βρήκαν στο πρόσωπο του τη λύση στον χώρο του κέντρου. Πολλοί παίκτες με μεγάλη αξία, πέρασαν... αλλά δεν ακούμπησαν τα τελευταία χρόνια, αλλά όλα αυτά έγιναν παρελθόν με την έλευση του Νάτχο.

Όλα αυτός!

Ο Ισραηλινός, με βάση το κείμενο, αλλά και όσα είμαστε σε θέση να ξέρουμε είναι το Α και το Ω για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας φέτος. Δημιουργεί, επιβάλλει ρυθμό και είναι ο κινητήριος μοχλός στον χώρο του κέντρου. Με λίγα λόγια χωρίς τον Νάτχο τα πράγματα είναι αρκετά... σκούρα για την ΤΣΣΚΑ!

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ