CHAMPIONS LEAGUE

Η χαρά του Νάιχαους που σφυρίζει το Άρσεναλ - Ολυμπιακός

Η χαρά του Νάιχαους που σφυρίζει το Άρσεναλ - Ολυμπιακός

Τρελάθηκε από τη χαρά του ο Μπας Νάιχαους όταν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Emirates για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Απερίγραπτη ήταν η χαρά του Μπας Νάιχαους όταν πληροφορήθηκε ότι ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό στο Emirates του Λονδίνου για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο 38χρονος Ολλανδός χασάπης, μίλησε στην "Telegraaf" για την στιγμή της δικαίωσής του.

"Ανταμείφθηκε η υπομονή που επέδειξα. Όταν είσαι καιρό στη διαιτησία, διερωτάσαι πότε θα κάνεις το βήμα για το τοπ επίπεδο. Πέρυσι, είχα πολύ καλές κριτικές για τη διαιτησία μου σε αγώνες του Europa League, όπως τα ματς Σεβίλλη - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Έβερτον - Λιλ, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι ελπίδες μου.

Όταν έμαθα τα καλά νέα, ενθουσιάστηκα. Πηδούσα από τη χαρά μου. Οι διαιτητές είμαστε σαν τους αθλητές και θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Προπονούμαι πολλές ώρες κάθε εβδομάδα και όταν ανταμείβεσαι, υπάρχει ικανοποίηση. Φυσικά αντιλαμβάνομαι πως δεν είναι ώρα να το διασκεδάζω, γιατί κάθε ματς απαιτεί καλή απόδοση και ένα λάθος είναι ικανό να σε βγάλει από το επίπεδο αυτό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νάιχαους.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ