CHAMPIONS LEAGUE

Η "τρελή" αξία του Παρί ΣΖ-Μάν.Σίτι και τι αγοράζεις με αυτά τα χρήματα

Η "τρελή" αξία του Παρί ΣΖ-Μάν.Σίτι και τι αγοράζεις με αυτά τα χρήματα

Εξαργυρώσαμε την αξία του ζευγαριού Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Σίτι και βγήκαμε στην αγορά. Δείτε τι πήραμε με αυτό το (πάρα πολύ) γεμάτο πορτοφόλι!

Ζευγάρι αξίας 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι αυτό της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με την αποτίμησή τους από το Forbes. H μεν αγγλική ομάδα έχει αξία που ανέρχεται στα 1.380 εκατ. δολάρια, ενώ η γαλλική στα 634 εκατ. δολάρια. Η συνολική αξία των δύο ομάδων σε ευρώ υπολογίζεται περίπου στα 1,78 δισεκατομμύρια ευρώ.

Το ζευγάρι των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων ωστόσο δεν είναι το πιο ακριβό στην προημιτελική φάση. Η αξία μόνο της Ρεάλ ξεπερνά κατά πολύ και τις δύο ομάδες. Το ίδιο συμβαίνει ξεχωριστά τόσο με την αξία της Μπαρτσελόνα όσο και αυτής της Μπάγερν. Το ποσό γι' αυτές τις τρεις συνολικά ομάδες πλησιάζει τα 8,8 δισεκατομμύρια δολάρια!

Διαλέξαμε λοιπόν το ζευγάρι που δεν είχε κάποια από αυτές τις τρεις ομάδες, ωστόσο τα χρήματα που έχουμε στο πορτοφόλι μας, δεν τα λες και λίγα. Αφού σας δείξουμε σε infographics την αξία των ομάδων σύμφωνα με το Forbes, θα ξοδέψουμε τα χρήματα τα οποία αξίζει το ζευγάρι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεσερ Σίτι.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ