CHAMPIONS LEAGUE

Η συγκινητική υπόκλιση του Χουανφράν στους φανς της Ατλέτικο

Η συγκινητική υπόκλιση του Χουανφράν στους φανς της Ατλέτικο

Λίγους μήνες νωρίτερα ήταν ο ήρωας κόντρα στην Αϊντχόφεν αλλά με την Ρεάλ έγινε ο μοιραίος για την Ατλέτικο στη διαδικασία των πέναλτι. Δείτε τον Χουανφράν να ζητάει συγγνώμη από τους οπαδούς της Ατλέτικο και εκείνους να τον αποθεώνουν (videos).

Η ποδοσφαιρική μοίρα φέρθηκε σκληρά στον Χουανφράν αφού στο 79ο λεπτο ήταν ο παίκτης που έβγαλε την υπέροχη ασίστ στον Καράσκο για να έρθει το γκολ της ισοφάρισης (1-1) για την Ατλέτικο και να οδηγηθεί ο τελικός του CL στα πέναλτι, ενώ στη ρωσική ρουλέτα η δική του άστοχη εκτέλεση καταδίκασε τους "ροχιμπλάνκος" σε ήττα.

Ο Ισπανός διεθνής δεξιός μπακ ήταν μάλιστα απαρηγόρητος για την απώλεια του πέναλτι και λίγη ώρα μετά το φινάλε κατευθύνθηκε προς το πέταλο που φιλοξενούσε τους οπαδούς της Ατλέτικο για να τους ζητήσει συγγνώμη, κάνοντας μία βαθιά υπόκλιση.

Η κίνησή του αυτή εκτιμήθηκε από τους αφιθιονάδος της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε, που έχουν άλλωστε σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Χουανφράν, και η απάντησή τους ήταν άκρως εντυπωσιακή αφού όταν τον είδαν να υποκλίνεται για να ζητήσει "συγγνώμη" τον αντάμειψαν με ένα αυθόρμητο παρατεταμένο χειροκρότημα.

Αξίζει επίσης να επισημανθεί πως λίγους μήνες νωρίτερα ο Χουάνφραν ήταν ο παίκτης που είχε στείλει την Ατλέτικο στα προημιτελικά του Champions League ευστοχώντας στη ρωσική ρουλέτα κόντρα στην Αϊντχόφεν, επιλέγοντας την ίδια γωνία αλλά βρίσκοντας τότε δίχτυα. Θυμηθείτε την εκτέλεσή του...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ