CHAMPIONS LEAGUE

Η Σέλτικ στο μικροσκόπιο της UEFA λόγω... Παλαιστίνης

Η Σέλτικ στο μικροσκόπιο της UEFA λόγω... Παλαιστίνης

Η κίνηση εκατοντάδων φίλων της Σέλτικ να υψώσουν σημαίες της Παλαιστίνης στον αγώνα της ομάδας τους με την ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Άμεσα -όπως αναμενόταν- ήταν τα αντανακλαστικά της UEFA μετά την ενέργεια οπαδών της Σέλτικ την περασμένη Τετάρτη να υψώσουν εκατοντάδες σημαίες της Παλαιστίνης στις εξέδρες του "Celtic Park", πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας τους με την πρωθλήτρια Ισραήλ Χάποελ Μπερ Σεβά για τα play off του Champions League.

Όπως έγινε γνωστό, η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ξεκινάει έρευνα εναντίον των "καθολικών", με την Πειθαρχική Επιτροπή να εξετάζει την περίπτωση των "παράνομων πανό" στις 22 Σεπτεμβρίου (η επόμενη ημέρα μετά τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Champions League) και τους πρωταθλητές Σκωτίας να αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο τιμωρίας.

Η Σέλτικ στο μικροσκόπιο της UEFA λόγω... Παλαιστίνης

Αυτή μπορεί να είτε πρόστιμο στο σύλλογο, είτε κλείσιμο μέρους της εξέδρας είτε ακόμα και απαγόρευση στους οπαδούς της να ταξιδέψουν σε εκτός έδρας ματς της ομάδας τους.

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η 8η φορά στις πέντε τελευταίες σεζόν που η ομάδα της Γλασκώβης πιάνεται στην "τσιμπίδα" της UEFA, με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να απαγορεύει ως γνωστό κάθε εκδήλωση πολιτικού περιεχομένου στη διάρκεια αγώνων που διεξάγονται στις διοργανώσεις της.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ