CHAMPIONS LEAGUE

Η "σατανική" σύμπτωση με τα ψαλιδάκια Μπέιλ και Ρονάλντο

Real Madrid's Gareth Bale, left, scores his side's 2nd goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Real Madrid's Gareth Bale, left, scores his side's 2nd goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP IMAGES/AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Το υπέροχο ψαλιδάκι του Μπέιλ στον τελικό του Champions League και το ψαλιδάκι του Ρονάλντο στον προημιτελικό με την Γιουβέντους μπήκαν στο ίδιο λεπτό, το 63', με... τρία δευτερόλεπτα διαφορά.

Μια απίστευτη σύμπτωση, μπορεί να την πει και "σατανική", κανείς έχει να κάνει με τα δυο ομορφότερα γκολ που επιτεύχθηκαν στην ιστορία του Champions League από δυο παίκτες της Ρεάλ.

Ο λόγος για το ψαλιδάκι του Μπέιλ στον τελικό της Ρεάλ με τη Λίβερπουλ που έδωσε το προβάδισμα στην "βασίλισσα" και αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο στον προημιτελικό με την Γιουβέντους.

Και τα δυο τέρματα σημειώθηκαν στο 63' των δυο αναμετρήσεων με τρία δευτερόλεπτα μόλις διαφορά. Συγκεκριμένα όταν ο Μπέιλ είδε την μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα του Κάριους το χρονόμετρο έδειχνε 63:01'' ενώ όταν ο Ρονάλντο νίκησε τον Μπουφόν η μπάλα κατέληξε στην εστία στο 63:04''.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ