CHAMPIONS LEAGUE

Η Παρί "τρόλαρε" μέσω Twitter την Τσέλσι!

Η Παρί "τρόλαρε" μέσω Twitter την Τσέλσι!
INTIME SPORTS

Λίγα λεπτά μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Τσέλσι, η Παρί Σεν Ζερμέν φρόντισε να... πικάρει τους οπαδούς της Τσέλσι μέσω ενός "μηνύματος" που ανέβασε στο Twitter.

Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι αντάλλαξαν άκρως ευρηματικά μηνύματα μέσω των social media με αφορμή τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό Champions League, όμως αυτοί που χαμογέλασαν τελευταίοι ήταν οι Παριζιάνοι.

Το γκολ του Χαβιέρ Παστόρε στο 93ο λεπτό με το οποίο έγινε το 3-1 έδωσε ένα σημαντικότατο αβαντάζ στους πρωταθλητές Γαλλίας για να βρεθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους και επτά μόλις λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα του Μίλοραντ Μάτζιτς "χτύπησαν" μέσω του λογαριασμού τους στο Twitter.

"Aγαπητοί οπαδοί της Τσέλσι, για καλύτερα παριζιάνικα σουβενίρ, προσπαθήστε καλύτερα στη Μονμάρτη", ανέφερε το χαρακτηριστικό τιτίβισμα των Παριζιάνων, κάνοντας σαφή υπαινιγμό για τα τρία γκολ με τα οποία φιλοδώρησε η ομάδα του Λοράν Μπλαν αυτή του Ζοζέ Μουρίνιο στο "Παρκ Ντε Πρενς".

Να σημειωθεί πως ο λόφος της Μονμάρτης, ο οποίος έχει ύψος 130 μέτρων και συνιστά παλαιό προάστιο του Παρισιού στο βόρειο τμήμα της πόλης, αποτελεί μία από τις πιο φημισμένες περιοχές της γαλλικής πρωτεύουσας και λειτουργεί ως τεράστιος πόλος έλξης για πλήθος ανθρώπων που επισκέπτονται κάθε χρόνο την "Πόλη του Φωτός".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ