CHAMPIONS LEAGUE

Η Νάπολη γιόρτασε την αποτυχία της Γιουβέντους

Η Νάπολη γιόρτασε την αποτυχία της Γιουβέντους

Η Γιουβέντους έχασε από τη Ρεάλ το τρόπαιο του Champions League και στη Νάπολη πανηγύρισαν έντονα την αποτυχία των "μπιανκονέρι" και του Γκονσάλο Ιγκουαΐν. (video)

Οι οπαδοί της Νάπολι υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες και υβριστικά συνθήματα την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης (6/3) για τη ρεβάνς των "16" του Champions League, αλλά το Σάββατο (3/6) υποστήριξαν τους "μερένγκες" απέναντι στη "Γηραιά Κυρία" για τον τελικό της διοργάνωσης στο Κάρντιφ.

Η παραδοσιακή κόντρα των "παρτενοπέι" με τους "μπιανκονέρι" και η αντιπάθεια προς τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν εξηγούν την... υποστήριξη στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας. Από την περασμένη Πέμπτη πωλούνταν στη Νάπολη κασκόλ και σημαίες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Και τα γκολ των Κριστιάνο Ρονάλντο, Καζεμίρο και Ασένσιο, το Σάββατο το βράδυ, πανηγυρίστηκαν έξαλλα. Με τη λήξη της αναμέτρησης ισπανικές σημαίες και λάβαρα της Ρεάλ έκαναν την εμφάνισή τους υπό τον ήχο υβριστικών συνθημάτων κατά της Γιουβέντους και ειρωνικών με αποδέκτη τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

"Ευχαριστούμε Ρεάλ! Ευχαριστούμε Γκονσάλο (Ιγκουαΐν)! Μεγάλε Γκονσάλο! Είσαι ο βασιλιάς του τελικού! Ήσουν η μάστιγα της Αργεντινής, ήσουν η μάστιγα της Νάπολι, τώρα και της Γιουβέντους", ακούστηκε μεταξύ άλλων.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ