CHAMPIONS LEAGUE

Η Μπιλμπάο τρολάρει την Παρί για την ανατροπή

Barcelona's Lionel Messi, center, and Athletic Bilbao's Mikel Balenziaga challenge for the ball during the second leg Spanish Super Cup soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug.17, 2015. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi, center, and Athletic Bilbao's Mikel Balenziaga challenge for the ball during the second leg Spanish Super Cup soccer match between FC Barcelona and Athletic Bilbao at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug.17, 2015. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Η επική ανατροπή της Μπαρτσελόνα και πρόκριση επί της Παρί Σεν-Ζερμέν έδωσε την ευκαιρία στην Μπιλμπάο να τη σχολιάσει με το δικό της τρόπο ανατρέχοντας στον Αύγουστο του 2015.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν είχε νικήσει με 4-0 την Μπαρτσελόνα στη γαλλική πρωτεύουσα, αλλά αυτό το ισχυρό προβάδισμα "εξανεμίστηκε" στη Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα με σούπερ ανατροπή νίκησε με 6-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League.

Το επίτευγμα των "μπλαουγκράνα" κυριαρχεί στην παγκόσμια ποδοσφαιρική επικαιρότητα κι έδωσε την ευκαιρία στην Μπιλμπάο να το σχολιάσει - από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media - ανατρέχοντας στον Αύγουστο του 2015.

Για το Supercopa de España η Μπιλμπάο είχε νικήσει με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο "San Mamés", στις 14 Αυγούστου, και κατάφερε να διαφυλάξει το προβάδισμά της τρεις ημέρες αργότερα στο "Camp Nou".

Η Μπαρτσελόνα είχε προηγηθεί με τον Μέσι, αλλά ο Άριτς Αντούριθ με το σημαντικότερο γκολ στην καριέρα του όπως παραδέχθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Έτσι κατέκτησε το τρόπαιο του Supercopa de España.

Οι "λεόνες" δεν έχασαν την ευκαιρία να τρολάρουν την Παρί Σεν-Ζερμέν από τον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter. "Λοιπόν, σε εμάς δεν φάνηκε τόσο δύσκολο να διατηρήσουμε το προβάδισμα του 4-0 στη ρεβάνς".

Η Μπιλμπάο τρολάρει την Παρί για την ανατροπή

Photo credits: AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ