CHAMPIONS LEAGUE

Η Μπαρτσελόνα πρώτο φαβορί για τους bookmakers

Η Μπαρτσελόνα πρώτο φαβορί για τους bookmakers
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα είναι, σύμφωνα με τους bookmakers, το φαβορί για να κερδίσει το Champions League στο Κάρντιφ. Έπονται οι Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα είναι, σύμφωνα με τους bookmakers, το φαβορί ( 4.00 στον stoiximan) για να κερδίσει το Champions League στο Κάρντιφ. Δεύτερη υποψήφια είναι η Μπάγερν του Κάρλο Αντσελότι ( 5.00 στον stoiximan), ενώ το βάθρο κλείνει με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης ( 6.00 στον stoiximan).

Είναι σημαντικό πάντως, ότι καμία ομάδα μέχρι τώρα, στην διαδρομή του Champions League, δεν έχει καταφέρει να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Στο top-5, βρίσκεται η Γιουβέντους ( 12.00 στον stoiximan) και η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα ( 13.00 στον stoiximan). Ακολουθεί η φιναλίστ, Ατλέτικο Μαδρίτης ( 15.00 στον stoiximan).

Στις πιο απίθανες περιπτώσεις συναντά κάποιος τις Βασιλεία και PSV Αιντχόφεν ( 300.00 στον stoiximan), Μπεσίκτας, Σέλτικ και Μπριζ έχουν 500.00 στον stoiximan, ενώ Λουντογκόρετς, Ροστόφ, Κοπεγχάγη, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Λέγκια 1000.00 στον stoiximan. Η Λέστερ, που έχει αναλάβει το ρόλο του αουτσάιντερ, παίζεται με 50.00 στον stoiximan.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ