CHAMPIONS LEAGUE

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr σχολιάζει την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού στο ισόπαλο 0-0 με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League .

Ανεπιτυχές ήταν το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, αφού παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στη Χαποέλ Μπερ Σεβά. Οι παίκτες του Βίκτορ δεν είχαν καλή απόδοση και έδωσαν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να μην απειληθούν έντονα, αλλά και να απειλήσουν.

Από τους "κόκκινους", καλύτερος ήταν ο Ντε Λα Μπέγκα και τον ακολούθησαν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Σεμπά, ενώ αντίθετα σε... άλλο γήπεδο ήταν ο Φιγκέιρας.

ΚΑΠΙΝΟ: Στην πρώτη του επίσημη ευρωπαϊκή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, ο Καπίνο έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο για να "κερδίσει" τη θέση. Ήταν νευρικός στις εξόδους, πρέπει να βελτιώσει τη συνεννόηση του με τους αμυντικούς, όμως στον αντίποδα είχε και δύσκολες αποκρούσεις.

ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ: Έδειχνε να βρίσκεται σε άλλο γήπεδο και δεν δικαίωσε την επιλογή του προπονητή του. Δέχτηκε πολλές φάσεις από την πλευρά του, δεν περιόρισε τους αντίπαλους και παρότι είχε προωθήσεις, δεν είχε σωστές επιλογές στην τελική προσπάθεια.

ΜΠΟΤΙΑ: Ο Ισπανός στόπερ ήταν απλά καλός. Δεν υπέπεσε στο μεγάλο λάθος, αλλά ταλαιπωρήθηκε σημαντικά από τους αντίπαλους επιθετικούς. Δεν ευθύνεται απόλυτα για την πίεση που δέχτηκε, αφού σε πολλές φάσεις οι χαφ δεν ακολουθούσαν τους επιτιθέμενους.

ΣΙΟΒΑΣ: Άρχισε το ματς με θετικές επεμβάσεις και με αδράνειες, αλλά τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε.

ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ: Ο καλύτερος του Ολυμπιακού. Ο αριστερός μπακ ήταν ο πιο αξιόπιστος αμυντικά και προσπάθησε πολλές φορές να ανεβάσει τη μπάλα, δίδοντας πλάτος και επιλογές στην ανάπτυξη. Μόλις αποκτήσει περισσότερη "χημεία" με τους συμπαίκτες, θα βοηθηθεί ακόμα πιο πολύ.

ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ: Ο μοναδικός από τους χαφ ο οποίος είχε προωθήσεις στην αντίπαλη περιοχή και προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Είχε την καλή ευκαιρία στο 89'. Ανασταλτικά ήταν αποτελεσματικός και κέρδισε μονομαχίες.

ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Ήταν μαχητικός, έτρεξε αρκετά αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Σε κάποιες περιπτώσεις καθυστέρησε την ανάπτυξη και περιορίστηκε κυρίως στα ανασταλτικά καθήκοντα του.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Έπαιξε στο κέντρο, δεξιά και αριστερά, ήταν κινητικός και δεν κρύφτηκε, αλλά δεν του βγήκαν οι φάσεις. Σούταρε, πάσαρε, αλλά έκανε λάθη και ήταν βιαστικός στις ενέργειες του.

ΝΤΟΥΡΜΑΖ: Είχε ενέργεια, κινήθηκε και επιχείρησε ατομικές προσπάθειες, αλλά δεν του βγήκαν. Ο Σουηδός εξτρέμ δεν είχε ουσία και ήταν αρκετά "φλύαρος" με τη μπάλα. Περίμενε περισσότερα ο Βίκτορ και δεν τα πήρε.

ΣΕΜΠΑ: Ίσως ο πιο δραστήριος από την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. Κινήθηκε σε όλους τους χώρους, πήρε μπάλες και ανέλαβε πρωτουβουλιές. Μερικές του βγήκαν, αλλά έλειψε η υποστήριξη από τους συμπαίκτες του και από ένα σημείο και έπειτα, κουράστηκε.

ΙΝΤΕΓΕ: Είχε ενέργεια, αλλά του έλειψε η ουσία. Αναλώθηκε σε μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς, διεκδίκησε χαμένες μπάλες αλλά δεν βρέθηκε σε θέση βολής. Βέβαια, δεν είχε υποστήριξη και τροφοδοσία.

ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ: Δεν ήταν σταθερός και έκανε λάθη, ενώ έχασε και μονομαχίες από τους αντίπαλους επιθετικούς. Δεν ήταν αξιόπιστος στις επεμβάσεις του και αυτό δημιούργησε νευρικότητα σε όλη την άμυνα.

ΤΣΟΡΙ: Δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι διαφορετικό και να δώσει λύσεις στη δημιουργική αδυναμία του Ολυμπιακού, ενώ δεν βοηθήθηκε και από τους συμπαίκτες του, που δεν έκαναν κινήσεις.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Χρησιμοποιήθηκε για να προσφέρει περισσότερα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τον Μανιάτη, αλλά δεν μπόρεσε να τα δώσει. Ήταν επιπόλαιος στις πάσες του και παρασύρθηκε από τη μέτρια βραδιά της ομάδας.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ