CHAMPIONS LEAGUE

Η γκολάρα του Τζαπακόστα

Chelsea's Davide Zappacosta, left, celebrates with his teammate Willian after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Qarabag at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's Davide Zappacosta, left, celebrates with his teammate Willian after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Qarabag at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Ντάβιντε Τζαπακόστα πέτυχε ένα φανταστικό γκολ στο ντεμπούτο του στο Champions League, κάνοντας το 2-0 για την Τσέλσι επί της Καραμπάχ. Απολαύστε το video...

Ο Αντόνιο Κόντε έδωσε 27.000.000 ευρώ στην Τορίνο την 31η Αυγούστου για να αποκτήσει τον Ντάβιντε Τζαπακόστα και ο Ιταλός δεξιός μπακ-χαφ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στο ντεμπούτο του στο Champions League.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Στο 30' της αναμέτρησης με την Καραμπάχ στο Λονδίνο έκανε μια φανταστική κούρσα από δεξιά και όταν πλησίασε στο ύψος της περιοχής επέλεξε να σουτάρει αντί να κάνει σέντρα και έκανε το 2-0 για την Τσέλσι με ένα φαντστικό τέρμα.

Έγινε μάλιστα ο 100ός Ιταλός που σκοράρει στην διοργάνωση. Απολαύστε το γκολ...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ