CHAMPIONS LEAGUE

Η Γκλάντμπαχ ζητάει τη βοήθεια της... Γιουβέντους για να πάει στο Europa!

Η Γκλάντμπαχ ζητάει τη βοήθεια της... Γιουβέντους για να πάει στο Europa!

Η Γκλάντμπαχ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ της Τρίτης (8/12) όμως ζήτησε τη βοήθεια της Γιουβέντους για να μπορέσει να προκριθεί στους "32" του Europa League. Διαβάστε το story.

Τα πράγματα στον 4ο όμιλο του Champions League έχουν ξεκαθαρίσει αναφορικά με τις δύο πρώτες θέσεις, με τις Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι να έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης, ωστόσο απόψε το βράδυ θα μάθουμε την ομάδα που θα καταλάβει την τρίτη θέση και θα συνεχίσει στην Ευρώπη και το 2016 μέσω του Europa League.

Διεκδικήτριες του εισιτηρίου είναι η Γκλάντμπαχ η οποία έχει αυτή τη στιγμή 5 βαθμούς και αντιμετωπίζει στο Μάντσεστερ τη Σίτι και η Σεβίλλη η οποία ακολουθεί με 3 βαθμούς και υποδέχεται στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" τη Γιουβέντους.

Οι Γερμανοί, οι οποίοι προέρχονται και από την σπουδαία νίκη επί της Μπάγερν το περασμένο Σάββατο, παίρνουν αυτόματα το εισιτήριο αν νικήσουν στο "City of Manchester", όμως σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό θα αποκλειστούν αν οι Ανδαλουσιανοί κάμψουν την αντίσταση της "βέκια σινιόρα".

Η Γκλάντμπαχ ζητάει τη βοήθεια της... Γιουβέντους για να πάει στο Europa!

Γιουβέντους και Γκλάντμπαχ αναδείχτηκαν ισόπαλες στα δύο ματς που έδωσαν στους ομίλους του Champions League, πρώτα στην Ιταλία (0-0) και τρεις εβδομάδες αργότερα στη Γερμανία (1-1)

Έτσι, λίγες ώρες πριν τα δύο αυτά σημαντικά παιχνίδια θέλησαν να στείλουν "μήνυμα" στους ανθρώπους της Γιουβέντους όπου τους ζητούν -στα ιταλική γλώσσα παρακαλώ- να τους βοηθήσουν, αποσπώντας θετικό αποτέλεσμα στη Σεβίλλη.

"Αγαπητή Γιουβέντους, πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε μόνοι μας, αλλά αν μπορούσες να δώσεις μία χείρα βοηθείας με τη Σεβίλλη...", αναφέρει χαρακτηριστικά το τιτίβισμα της Γκλάντμπαχ μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ