CHAMPIONS LEAGUE

Η Γκλάντμπαχ μοίρασε... δικαιολογητικά ασθενείας στους φιλάθλους που παρέμειναν στο Μάντσεστερ

Η Γκλάντμπαχ μοίρασε... δικαιολογητικά ασθενείας στους φιλάθλους που παρέμειναν στο Μάντσεστερ

Η διοίκηση της Γκλάντμπαχ μοίρασε δικαιολογητικά ασθενείας στους φιλάθλους που επέλεξαν να παραμείνουν στο Μάντσεστερ για τον αγώνα με τη Σίτι προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την εργοδοσία τους. (PHOTO)

Η καταρρακτώδης βροχή που "έπιασε" στο Μάντσεστερ το βράδυ της Τρίτης (13/09) είχε ως αποτέλεσμα η αναμέτρηση της Σίτι με την Γκλάντμπαχ για την 1η αγωνιστική του Champions League να αναβληθεί και τελικά να μετατεθεί για την Τετάρτη (14/09). Όπως είναι λογικό, αρκετοί απ' τους εκδρομείς της γερμανικής ομάδας χρειάστηκε να επιστρέψουν στο Μενχενγκλάντμπαχ, καθώς δούλευαν την επόμενη ημέρα.

Παρ' όλα αυτά, όσοι επέλεξαν να παρατείνουν την παραμονή τους για μία ακόμα ημέρα θα ανταμειφθούν απ' τη διοίκηση του συλλόγου. Οι άνθρωποι της Γκλάντμπαχ άφησαν στα καθίσματα του "Έτιχαντ" δικαιολογητικά ασθενείας προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την εργοδοσία τους

Μάλιστα, το γράμμα αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι "εργαζόμενοι βρίσκονται στο Μάντσεστερ για να εκπληρώσουν το σημαντικό καθήκον να στηρίξουν την Μπορούσια Γκλάντμπαχ στο Champions League".

"Σας ευχαριστούμε που δείχνετε κατανόηση και δέχεστε την απολογία του. Σας ζητάμε συγγνώμη για πιθανό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην εταιρεία σας απ' την απουσία του, όμως παράλληλα ελπίζουμε να δείξετε την ανάλογη κατανόηση", αναφέρει το έγγραφο που φέρει την υπογραφή του Αθλητικού Διευθυντή της ομάδας, Μαξ Έμπερτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το "thunder clap" των παικτών της Γκλάντμπαχ υπό βροχή και σε άδειο γήπεδο!
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ