CHAMPIONS LEAGUE

Η Γαλατάσαραϊ και ο κόσμος της κρατούν σε εγρήγορση τον Σιμεόνε

Η Γαλατάσαραϊ και ο κόσμος της κρατούν σε εγρήγορση τον Σιμεόνε

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αρνήθηκε τον τίτλο του φαβορί στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, η οποία θα έχει στο πλευρό της 55.000 φιλάθλους της.

Τις δυσκολίες του αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ αντιλαμβάνεται ο Ντιέγκο Σιμεόνε ενόψει του αποψινού αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης στην Κωνσταντινούπολη για την πρεμιέρα του τρίτου ομίλου στο Champions League.

Ο Αργεντινός κόουτς γνωρίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, αν θέλει να ξεκινήσει με θετικό τρόπο την διοργάνωση. Θυμίζουμε πως πέρυσι οι "ροχιμπλάνκος" είχαν χάσει στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με 3-2 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

"Κάθε ομάδα παίζει στο Champions League με διαφορετικό κίνητρο σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια της. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος είναι φαβορί. Μπροστά σε 55.000 θεατές, δεν θεωρώ πως μπορούμε να πούμε ότι είμαστε το φαβορί.

Η Γαλατάσαραϊ διαθέτει πολύ αποτελεσματική επίθεση και πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της, στο ξεκίνημα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε επιθετικά και σκληρά, ώστε να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού", ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ατλέτικο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ