CHAMPIONS LEAGUE

Η Φέγενορντ συνέτριψε 5-0 τη Βασιλεία, αντίπαλο του ΠΑΟΚ

Basel's Blas Riveros controls the ball during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Manchester City and Basel at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Ριβέρος, Βασιλεία AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Ελβετία συνετρίβη 0-5 από τη Φέγενορντ σε αγώνα για το τουρνουά Uhrencup 2018. Προβληματική η εικόνα των Ελβετών λίγες μέρες πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τον β' προκριματικό του Champions League. (VIDEOS)

Στο τελευταίο της ματς προετοιμασίας η Βασιλεία, λίγες μέρες πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τον β' προκριματικό του Champions League, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και υπέστη βαριά ήττα (0-5) από τη Φέγενορντ, σε αγώνα για το ουρνουά Uhrencup 2018.

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι σημείωσε δύο γκολ για τους Ολλανδούς, ενώ τα άλλα τρία τέρματα σημειώθηκαν από τους Μπεργκίς, Μποτεγκίν και Φιλένα. Η Βασιλεία αντιμετωπίζει στις 21 του μήνα τη Σεντ Γκάλεν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Ελβετία, ενώ στις 24 καλείται να αντιμετωπίσει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Όμλιν, Αγέτι, Φράι, Καλουλού, Πετρέτα, Ριβέρος, Σέρεϊ Ντιέ, Στόκερ (46' Οκαφόρ), Σούκι, Βαν Βολφσβίνκελ, Ζούφι (78' Βόγκριγκ)

AP Photo/Rui Vieira









TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ