CHAMPIONS LEAGUE

Η επίσημη θέση της Αστυνομίας για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη

Η επίσημη θέση της Αστυνομίας για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη

Για όσα έγιναν έξω από το "Γ. Καραϊσκάκης" πριν την έναρξη του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους για την 6η αγωνιστική του Champions League τοποθετήθηκε η Αστυνομία.

Για όσα συνέβησαν έξω από το "Γ. Καραϊσκάκης" πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους για την 6η αγωνιστική του Champions League τοποθετήθηκε η Αστυνομία και αναφέρεται επακριβώς στα επεισόδια που έλαβαν χώρα.

Η σχετική ενημέρωση:

"Στις 18.45 περίπου 20 άτομα του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε 50 οπαδούς της Γιουβέντους με πέτρες και ξύλα. Τραυματίστηκαν δύο φίλαθλοι της Γιουβέντους, ένας του 1981 γεννηθείς από τα Σκόπια (μεταφέρθηκε στο Μετροπόλιταν, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του) και ένας του 1977 γεννηθείς από τα Αραβικά Εμιράτα (τραυματίστηκε ελαφρά, πρώτες βοήθειες μόνο).

Στις 19.20 150 φίλαθλοι του Ολυμπιακού επιτέθηκαν έξω από τη Θύρα 26 με πέτρες και κοντάρια κατά αστυνομικών δυνάμεων. Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ενώ συνελήφθη ένας 40χρονος φίλαθλος του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε πάνω του μικροποσότητα ναρκωτικών. Στις 00.15 80 φίλαθλοι του Ολυμπιακού έξω από τη Θύρα 5 πέταξαν μολότοφ σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων. Δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ