CHAMPIONS LEAGUE

Η εντυπωσιακή κραυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η εντυπωσιακή κραυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον τελικό κόντρα στην Ατλέτικο. Όχι μόνο για το εύστοχο πέναλτι στο φινάλε με το οποίο χάρισε το τρόπαιο στην Ρεάλ αλλά και για την κραυγή που έβγαλε μπροστά στα μικρόφωνα (videos).

Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν "εξαφανισμένος" γεγονός που δικαιολογείται εν μέρει καθώς προερχόταν από τραυματισμό, παρόλα αυτά ο Κριστιάνο Ρονάλντο "μίλησε" στο φινάλε όταν έστησε τη μπάλα στα 11 βήματα από τον Όμπλακ και με εύστοχο πέναλτι χάρισε το 11ο Champions League στην Ρεάλ.

Ήταν μάλιστα τέτοιος ο ενθουσιασμός του για το ξεχωριστό αυτό γκολ όπου λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ευχαρίστησε τους οπαδούς της Ρεάλ μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και τους αφιέρωσε ένα μακρόσυρτο "Siiiii" (Ναιιιιι).

Ο πανηγυρισμός του αυτός έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λίγες ώρες αργότερα ο Αρμπελόα θέλησε να τον μιμηθεί με κωμικό τρόπο, την ώρα που οι παίκτες του Ζιντάν πανηγύριζαν πάνω σε ανοιχτό λεωφορείο μαζί με τους φανς τους στην πλατεία Θιβέλες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΩΝ FOOTSHIRTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛ!

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ