CHAMPIONS LEAGUE

Η ενδεκάδα της Βασιλείας στην πρεμιέρα

Basel's Geoffroy Serey Die reacts during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Manchester City and Basel at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Σέρεϊ Ντιέ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ δίνει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι με αντίπαλο την Σεντ Γκάλεν για το ελβετικό πρωτάθλημα (20.00). Η ενδεκάδα της και η διάταξη με 4-2-3-1.

Λίγα 24ωρα πριν το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, την Τρίτη (24/7, 20.30), η Βασιλεία αντιμετωπίζει τη Σεντ Γκάλεν (20.00).

Ο Ράφαελ Βίκι παρατάσσει την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια αγωνίζεται ο Ομλέν, Βίντμερ και Πετρέτα αγωνίζονται στα δύο άκρα της άμυνας, ο Φράι με τον Σούχι είναι τα δύο στόπερ. Στη μεσαία γραμμή αγωνίζονται ως δίδυμο ο Σερέι Ντιέ με το Ζουφί και η τριάδα πίσω από τον προωθημένο Αγέτι αποτελείται από τους Μπουά, Καλουλού και Στόκερ.

Στο γήπεδο βρίσκεται και άνθρωπος του Δικέφαλου που κατασκοπεύει τους Ελβετούς στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι, που λογικά αποτελεί και πρόβα τζενεράλε για την αναμέτρηση της Τούμπας.

Η ενδεκάδα της Βασιλείας στην πρεμιέρα

AP Photo/Rui Vieira

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ