CHAMPIONS LEAGUE

Η ενδεκάδα που επιλέξατε για το Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Φορτούνης, Πάρντο EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr σας έδωσε την ευκαιρία να μπείτε στη θέση του Τάκη Λεμονή και να επιλέξετε την ενδεκάδα του Ολυμπιακού απέναντι στη Σπόρτινγκ. Δείτε τα αποτελέσματα του poll.

Όλα τα φώτα σήμερα είναι στραμμένα στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας. Ο Ολυμπιακός σε ένα ματς δίχως αύριο θα αντιμετωπίσει την Σπόρτινγκ (22/11, 21:45) και χρειάζεται τους τρεις βαθμούς της νίκης αν θέλει να συνεχίσει την πορεία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Το Sport24.gr έδωσε την ευκαιρία στους αναγνώστες του να επιλέξουν την καλύτερη κατά τη γνώμη τους ενδεκάδα για να παρουσιαστεί στο "Estádio José Alvalade". Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του poll θα επιθυμούσατε να υπερασπιστεί ο Σίλβιο Προτό την εστία, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί το δεξί αμυντικό άκρο, ο Λεονάρντο Κούτρης το αριστερό κι ανάμεσά τους οι Αλμπέρτο Μποτία και Μπιερν Ένχελς να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Αλεξί Ρομαό και Παναγιώτης Ταχτσίδης θα θέλατε να ορίζουν το αντίστοιχο δίδυμο των αμυντικών μέσων, με τους Φελίπε Πάρντο, Βάντις Οτζίτζα-Οφόε και Κώστα Φορτούνη να είναι η κεντρική τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ούρος Τζούρτζεβιτς. Αναλυτικά η ενδεκάδα (σε παρένθεση το ποσοστό που συγκέντρωσε ο καθένας):

Προτό (88.72%) - Ελαμπντελαουί (20.37%), Μποτία (23.16%), Ένχελς, (20.99%), Κούτρης (23.11%) - Ρομαό (16.91%), Ταχτσίδης (10.75%), Πάρντο (14.13%), Οφόε (15.31%) Φορτούνης (14.13%) - Τζούρτζεβιτς (29.79%)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ