CHAMPIONS LEAGUE

Η διαφήμιση που αγαπήσαμε στο Άρσεναλ-Ολυμπιακός

Η διαφήμιση που αγαπήσαμε στο Άρσεναλ-Ολυμπιακός

O Ολυμπιακός "τρέλανε" τους οπαδούς του με τον θρίαμβο μέσα στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ ωστόσο μία διαφήμιση που έπαιξε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Emirates κατάφερε να γίνει αγαπητή από όλο το ελληνικό κοινό, φίλαθλο και μη. Δείτε την!

Αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και τα υπόλοιπα σπορ και αυτό είχαν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν όσοι βρέθηκαν μπροστά στους τηλεοπτικούς τους δέκτες για να παρακολουθήσουν το βράδυ της Τρίτης τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης προβλήθηκε ένα video με την υπογραφή του Stoiximan.gr και την στήριξη που παρέχει στον ελληνικό αθλητισμό, τόσο σε επίπεδο εθνικών ομάδων όσο και αθλητές μεμονωμένα, οι οποίοι όλοι τους φροντίζουν μέσα από μεγάλη προσπάθεια και ατελείωτη δουλειά να κρατούν ψηλά την ελληνική σημαία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σημειώνεται πως ο Stoiximan.gr είναι υπερήφανος χορηγός της Εθνικής Ομάδας Beach Volley Γυναικών, Εθνικής Ομάδας Βόλει Ανδρών και Γυναικών, Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών και Γυναικών, του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ