CHAMPIONS LEAGUE

Η Ατλέτικο "εξέθεσε" τον Μέσι

Η Ατλέτικο "εξέθεσε" τον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι μοιάζει αυτή τη στιγμή πιο... γήινος από ποτέ! Διαβάστε για τα αρνητικά ρεκόρ στα οποία οδήγησε τον Αργεντίνο σούπερ σταρ η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό: ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει σκοράρει στα τελευταία πέντε παιχνίδια της Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο να σπάσει ένα αρνητικό ρεκόρ εξαετίας. Πλέον μετράει 452 λεπτά χωρίς γκολ (το τελευταίο του ήταν στις 16 Μαρτίου απέναντι στην Άρσεναλ) με το σερί αυτό να είναι το μεγαλύτερο μετά τον Απρίλιο του 2010 όταν έφτασε 474 λεπτά χωρίς να χριστεί σκόρερ.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό το μοναδικό μελανό ρεκόρ που προέκυψε για τον 28χρονο Αργεντινό σταρ μετά την ήττα-αποκλεισμό των "μπλαουγκράνα" από την Ατλέτικο Μαδρίτης το βράδυ της Τετάρτης. Και αυτό γιατί είναι η πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής καριέρας του στην Μπαρτσελόνα όπου για πέντε διαδοχικά ματς όχι μόνο δεν σκοράρει (με Βιγιαρέαλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεάλ Σοθιεδάδ και 2 φορές με Ατλέτικο Μαδρίτης) αλλά δεν έχει στο ενεργητικό του κάποια ασίστ!

Η Ατλέτικο "εξέθεσε" τον Μέσι

Επιπλέον είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως στους 7 αποκλεισμούς που έχει βιώσει η ομάδα της Καταλωνίας στο Champions League με τον Μέσι στο ρόστερ της, ο πεντάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας δεν μπόρεσε σε 1.142 λεπτά να πετύχει ούτε ένα γκολ, παρά έβγαλε μόνο μία ασίστ.

Η Ατλέτικο "εξέθεσε" τον Μέσι

Η ασίστ του καταγράφεται στους ημιτελικούς κόντρα στην Τσέλσι το 2012 (αποκλεισμός στα ημιτελικά από την μετέπειτα κάτοχο του τροπαίου), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έμεινε στο "μηδέν" (όσον αφορά σε γκολ και ασίστ) στους αποκλεισμούς από Λίβερπουλ (2007), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 92008), Ίντερ (2010), Μπάγερν Μονάχου (2013) και Ατλέτικο Μαδρίτης (2014, 2016).

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ