CHAMPIONS LEAGUE

Η "απολογία" του προέδρου της Σπόρτινγκ επειδή δεν έρχεται στην Αθήνα

Η "απολογία" του προέδρου της Σπόρτινγκ επειδή δεν έρχεται στην Αθήνα

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, δεν θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό κι "απολογήθηκε" για την απουσία του μέσω των social media.

Η γρίπη και ο πυρετός από τον οποίον ταλαιπωρείται ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση του ταξιδιού του από τη Λισαβόνα για την Αθήνα προκειμένου να συνοδεύσει τα "λιοντάρια" της πορτογαλικής πρωτεύουσας στο πλαίσιο της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (12/9, 21:45).

Ο 45χρονος Πορτογάλος παράγοντας σε ανάρτηση που δημοσίευσε στα social media τόνισε ότι "παρά την απόσταση θα είναι παρών" κι ευχαρίστησε τα μέλη, τους οπαδούς και τους συνεργάτες της ομάδας.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΝΟ ΝΤΕ ΚΑΡΒΑΛΙΟ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

"Μια γρίπη, η οποία συνοδεύτηκε από πυρετό με εμποδίζει από το να ταξιδέψω και δεν θα μπορέσω, δυστυχώς, να συνοδεύσω τη Σπόρτινγκ σε αυτό το πολύ σημαντικό ταξίδι στην Ελλάδα για το πρώτο ματς της φάσης των ομίλων του Champions League.

Θα είμαι, ωστόσο, σε διαρκή επαφή με την Αθήνα. Παρά την απόσταση, θα είμαι παρών. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτούς τους παίκτες, τον προπονητή, την τεχνική ηγεσία και τη διοικητική δομή μας, οι οποίοι κάθε ημέρα αφιερώνουν την προσπάθεια και την αφοσίωσή τους ώστε να κατακτήσουμε τη δόξα.

Ξέρω καλά ότι οι λέξεις-κλειδιά που βρίσκονται στο κεφάλι μας είναι η πειθαρχία και η προσήλωση κι αυτό θα δείξουμε στην Αθήνα. Υπολογίζουμε πάντα στη θεμελιώδη υποστήριξη του 12ου παίκτη μας, ο οποίος είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά της ομάδας μας. Τα μέλη και τους οπαδούς μας", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του Μπρούνο ντε Καρβάλιο.

Photo credits: Sporting CP sitio web oficial

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ