CHAMPIONS LEAGUE

Η απόφαση του CAS για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό

Η απόφαση του CAS για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό

Το CAS δημοσίευσε την απόφαση του για την απόρριψη της προσφυγής του Παναθηναϊκού στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Περίπου μία ημέρα μετά την ενημέρωση σε UEFA, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την απόρριψη της προσφυγής του τελευταίου, το CAS ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του την απόφαση, το μεσημέρι της Τρίτης (25/8).

Υπενθυμίζεται ότι με την ετυμηγορία του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου, ο Ολυμπιακός συμμετέχει κανονικά στο Champions League και περιμένει την κλήρωση της Παρασκευής (28/8) για να μάθει τους αντιπάλους του στους ομίλους.

Αναλυτικά η απόφαση του CAS:

"UEFA Champions League - ΤοCAS απορρίπτει την έφεση του Παναθηναϊκού, που ζήτησε ο Ολυμπιακός να αποκλειστεί από τις διοργανώσεις των ευρωπαϊκών συλλόγωντου2015/16.

Λωζάννη - 25 Αυγούστου 2015 - Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) απέρριψε την έφεση του Παναθηναϊκού κατά της UEFA και του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έχει πιστοποιηθεί πως θα μετάσχει στο Champions League του 2015 - 2016. Μετά την έρευνα σε αναφορές για στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα της χώρας, τα οποία ενέπλεκαν και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, στις 17 Ιουνίου η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA είχε δώσει προσωρινά άδεια στον Ολυμπιακό για το 2015-2016 και μετέφερε τις όποιες πειθαρχικές διαδικασίες μετά από περαιτέρω πληροφορίες από τις ελληνικές Αρχές, που θα εξέταζαν το θέμα.

Στις 20 Ιουλίου 2015 ο Παναθηναϊκός έκανε έφεση στο CAS, αιτούμενος τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Champions League της σεζόν2015 / 16. Υπήρξε η ανάλογη διαδικασία και η έφεση εκδικάστηκε στα γραφεία του CAS στις 21 Αυγούστου 2015. Στις 24 Αυγούστου του 2015 το CAS έβγαλε την απόφασή του, απορρίπτοντας την έφεση του Παναθηναϊκού".

Η απόφαση του CAS για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ