CHAMPIONS LEAGUE

Η απίστευτη ατάκα του Σιμεόνε για τους παίκτες του

Η απίστευτη ατάκα του Σιμεόνε για τους παίκτες του
Σιμεόνε-Ατλέτικο Μαδρίτης © GETTY IMAGES

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε προχώρησε σε μία ασυνήθιστη δήλωση μετά από τη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Ροστόβ στο "Βιθέντε Καλδερόν" και την πρόκριση στη φάση των 16 του Champions League.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Ατλέτικο Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια, την οποία οδήγησε σε ένα πρωτάθλημα, ένα Europa League και δύο τελικούς Champions League, παραδέχθηκε ότι έκανε πολλά λάθη στον αγώνα με τη Ροστόβ, τα οποία, όμως, δεν προκάλεσαν προβλήματα.

Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν απολογητικός στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα, όπου ο Αντουάν Γκριεζμάν σκόραρε στο 93' και έδωσε τη νίκη με 2-1 και συνάμα την πρόκριση από τη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης".

"Ως προπονητής, πήρα άσχημες αποφάσεις. Είχα επίσης κακές λύσεις σε διάφορες στιγμές του αγώνα και είμαι πληγωμένος από αυτό, πολύ πληγωμένος", δήλωσε ο 46χρονος προπονητής.

Ο Σιμεόνε, ο οποίος προ μηνών μείωσε τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του που πλέον λήγει το καλοκαίρι του 2018, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα εξόδου, συμπλήρωσε: "Αλλά ευτυχώς, οι παίκτες γνώριζαν πώς να λύσουν το πρόβλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρόκριση για Μπάγερν και Ατλέτικο
Θέλει να "σπάσει" το δικό της ρεκόρ η Ατλέτικο
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ