CHAMPIONS LEAGUE

Παρί: "Βανδαλισμοί και απειλές για σωματική βία"

PSG's Marco Verratti, left challenges for the ball with Barcelona's Neymar during the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
PSG's Marco Verratti, left challenges for the ball with Barcelona's Neymar during the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Η Παρί Σεν-Ζερμέν επιβεβαίωσε πως παίκτης της χτύπησε οπαδό με το αυτοκίνητό του (Τιάγκο Μότα) στην ανακοίνωσή της για την επίθεση που δέχτηκε η αποστολή έπειτα από την επιστροφή της από τη Βαρκελώνη

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Παρί Σεν-Ζερμέν επιβεβαίωσε την επίθεση οπαδών του συλλόγου στους παίκτες της στο αεροδρόμιο μετά την επιστροφή της αποστολής από τη Βαρκελώνη.

Τόνισε την απειλή για σωματική βία και τους βανδαλισμούς σε αρκετά οχήματα και μάλιστα επιβεβαίωσε πως ο Τιάγκο Μότα με το αυτοκίνητό του χτύπησε έναν οπαδό στην προσπάθειά του να ξεφύγει, χωρίς πάντως να αναφέρει το όνομα του Βραζιλιάνου μέσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παρί Σεν-Ζερμέν:

"Το βράδυ της Τετάρτης, έπειτα από την επιστροφή τους από την Βαρκελώνη, οι παίκτες της Παρί Σεν-Ζερμέν ήρθαν αντιμέτωποι και απειλήθηκαν από πολλά άτομα στο αεροδρόμιο Bourget, παρά την παρουσία της ασφάλειας του συλλόγου και των αρχών".

"Αυτά τα άτομα προσέβαλαν λεκτικά τους παίκτες και εν συνεχεία βανδάλισαν τα αυτοκίνητά τους. Αρκετά οχήματα υπέστησαν ζημιές".

"Σε αυτό το εξαιρετικά εχθρικό και επιθετικό κλίμα, όλα τα οχήματα συνοδεύτηκαν για να εξασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των παικτών και των οικογενειών τους, όπως και των μελών του προσωπικού του συλλόγου. Ένα άτομο χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο, στην προσπάθεια να ξεφύγει από το πλήθος το οποίο απειλούσε με σωματική βία τους παίκτες και τις οικογένειές τους".

"Η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη. Ο σύλλογος και όλοι οι παρόντες, έχουν ενημερώσει τις αρχές για την ετοιμότητά τους να βοηθήσουν στην έρευνα, έτσι ώστε να φτάσουν (οι αρχές) στο πάτο αυτό του λυπηρού περιστατικού".

"Ο σύλλογος καταδικάζει έντονα τις ενέργειες και τη συμπεριφορά των συγκεκριμένων ατόμων".

AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ