CHAMPIONS LEAGUE

Ο Μουρίνιο αγκαλιάζει δημοσιογράφο για τον ΜακΤόμινεϊ!

Ο Μουρίνιο αγκαλιάζει δημοσιογράφο για τον ΜακΤόμινεϊ!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δέχθηκε την αγκαλιά από τον δημοσιογράφο του "BT Sport", Ντες Κέλι, στη μεικτή ζώνη του "Ramón Sánchez Pizjuán" γιατί του έκανε τη σωστή ερώτηση. (video)

Στο "Old Trafford" θα κριθεί η πρόκριση του ζευγαριού Σεβίλλη - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του Champions League μετά το ισόπαλο δίχως γκολ (0-0) του "Ramón Sánchez Pizjuán".

Όλοι επικεντρώθηκαν στην απόφαση του τεχνικού των φιλοξενούμενων, Ζοζέ Μουρίνιο, να αφήσει στον πάγκο τον Πολ Πογκμπά και να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα με τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ.

Ο δημοσιογράφος του "BT Sport", Ντες Κέλι, ήταν ο μόνος που τον ρώτησε γιατί χρησιμοποίησε τον 21χρονο κι άφησε στον πάγκο τον 24χρονο Γάλλο (πέρασε στον αγωνιστικό χώρο μετά τον τραυματισμό του Ερέρα).

"Μπορώ να σε αγκαλιάσω; Σε ευχαριστώ, αυτή είναι ερώτηση. Πήγα πριν στη συνέντευξη Τύπου και οι ερωτήσεις ήταν για τον Πολ. Οι ερωτήσεις θα έπρεπε να είναι για αυτό το παιδί", δήλωσε αρχικά ο 55χρονος Πορτογάλος τεχνικός, για να τονίσει για τον ΜακΤόμινεϊ:

"Νομίζω πως ήταν φανταστικός, έκανε τα πάντα σωστά. Έβαλε μεγάλη πίεση στον Μπανέγα και τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού. Ήταν πάντα άνετος με τη μπάλα στα πόδια και βοήθησε στην κατοχή, ήταν υπέροχος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έτσι δεν πάνε πουθενά

Αποθέωσε Ντε Χέα ο Μουρίνιο

Θαύμα α λα ΠΑΟΚ ψάχνει η Σεβίλλη

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε το 0-0 στη Σεβίλλη

Το τρολάρισμα των οπαδών της Γιουνάιτεντ στη Σίτι

Η τρομερή απόκρουση του Ντε Χέα στο Σεβίλλη - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ