CHAMPIONS LEAGUE

Η ΑΕΚ η μόνη αδύναμη που αποκλείστηκε

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÁÅÊ / CHAMPIONS LEAGUE / CSKA MOSCOW - AEK (Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÁÅÊ / CHAMPIONS LEAGUE / CSKA MOSCOW - AEK (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πολλές εκπλήξεις σημειώθηκαν στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με αποτέλεσμα να προκριθούν οι 4 από τους 5 αδύναμους. Μόνο η ΑΕΚ αποκλείστηκε.

Καταποντίστηκαν τα φαβορί του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών. Εξαιρουμένης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που απέκλεισε την ΑΕΚ, οι άλλες τέσσερις "ισχυρές" αποκλείστηκαν και θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στα playoffs του Europa League.

Συγκεκριμένα, τη μεγαλύτερη νίλα υπέστη η Ντινάμο Κιέβου, που είχε το υπέρ της 3-1 του πρώτου αγώνα με τη Γιουνγκ Μπόις, αλλά ηττήθηκε με 0-2 στην Ελβετία, με γκολ στο 89', και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Μέσα στην έδρα του έχασε την πρόκριση ο Άγιαξ από τη Νις, με τους Γάλλους να ισοφαρίζουν σε 2-2 και χάρη στα εκτός έδρας γκολ να παίρνουν το εισιτήριο. Άκρως εντυπωσιακή ήταν η Στεάουα στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν, αφού επικράτησε με 4-1 και προκρίθηκε, παρά το 2-2 του πρώτου ματς στο Βουκουρέστι.

Τέλος, η Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ εκμεταλλεύτηκε το 3-3 του πρώτου αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ και με "καθαρή" νίκη 2-0 στην Τουρκία, συνεχίζει το ταξίδι προς το όνειρο.

Οι ομάδες των playoffs στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών:

ΙΣΧΥΡΟΙ

Σεβίλλη (Ισπανία) 112.999

Νάπολι (Ιταλία) 88.666

Λίβερπουλ (Αγγλία) 56.192

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 39.606

Σπόρτινγκ (Πορτογαλία) 36.866

ΑΔΥΝΑΜΟΙ

Στεάουα (Ρουμανία) 35.370

Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) 28.915

Νις (Γαλλία) 16.833

Χόφενχαϊμ (Γερμανία) 15.899

Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ (Τουρκία) 10.340

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ