CHAMPIONS LEAGUE

Η 8άδα του Champions League

Η 8άδα του Champions League

Βόλφσμπουργκ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα, Παρί Σεν-Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου είναι οι ομάδες των προημιτελικών του Champions League. Η κλήρωση την Παρασκευή

Η φάση των "16" του Champions League 2015-2016 ολοκληρώθηκε και οι 8 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα για τα προημιτελικά είναι οι Βόλφσμπουργκ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα, Παρί Σεν-Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στη Νιόν της Ελβετίας την Παρασκευή (18 Μαρτίου 2016) στη μία το μεσημέρι και φυσικά δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, μπορεί να κληρωθεί ο καθένας με τον οποιοδήποτε.

Τρεις ομάδες από την Ισπανία, δύο από την Γερμανία και μία από Αγγλία, Γαλλία και Πορτογαλία. Μία πόλη έχει δύο εκπροσώπους, η Μαδρίτη φυσικά με Ρεάλ και Ατλέτικο.

Να ξεκαθαρίσουμε πως θα γίνει μία κλήρωση, μόνο για τα προημιτελικά, τα οποία θα διεξαχθούν 5-6 Απριλίου τα πρώτα ματς και 12-13 Απριλίου οι ρεβάνς. Η κλήρωση για τα ημιτελικά θα γίνει 18 Απριλίου και τα ματς 26-27 Απριλίου και 3-4 Μαΐου. Ο τελικός στο "Σαν Σίρο" στις 28 Μαΐου.

Οι συμμετοχές στα προημιτελικά

Δύο ομάδες βρίσκονται στους "8" της Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οι Βόλφσμπουργκ και Μάντσεστερ Σίτι.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν θα παίξει στα προημιτελικά για 6η φορά, η Ατλέτικο για 8η, η Μπενφίκα για 17η, Μπαρτσελόνα για 20ή, η Μπάγερν για 27η και η Ρεάλ 37η. Η Μπαρτσελόνα είναι στους "8" για 9η σερί χρονιά, η Ρεάλ για 6η, η Μπάγερν για 5η, η Παρί Σεν-Ζερμέν για 4η και η Ατλέτικο για 3η σερί. Η Μπενφίκα επέστρεψε στα προημιτελικά μετά από 4 χρόνια.

Στην κληρωτίδα

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)

Βόλφσμπουργκ (Γερμανία)

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

Παρί Σεν-Ζερμέν (Γαλλία)

Μπενφίκα (Πορτογαλία)

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ