CHAMPIONS LEAGUE

Γουαρδιόλα: "Νίκη με Ολυμπιακό για την πρωτιά στον όμιλο"

Γουαρδιόλα: "Νίκη με Ολυμπιακό για την πρωτιά στον όμιλο"

Ο Πεπ Γουαρδιόλα δεν θέλει ούτε να ακούει για ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό, διαβεβαιώνοντας τους Άγγλους δημοσιογράφους πως η Μπάγερν θα παίξει για τη νίκη απέναντι στους Πειραιώτες.

Ο Καταλανός τεχνικός ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 5-1 επί της Άρσεναλ για το αν η Μπάγερν θα παίξει αποκλειστικά για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό ή θα... βολευτεί και με την ισοπαλία από τη στιγμή που της φτάνει για να πάρει την πρόκριση (προκρίνεται έτσι αυτόματα και ο πρωταθλητής Ελλάδας) και απάντησε αφοπλιστικά:

"Κάνετε αυτή την ερώτηση σε έναν τεχνικό και σε έναν σύλλογο που ξέρετε πως είναι απίθανο να μην προσπαθήσουν να κερδίσουν ένα παιχνίδι. Να είναι ήσυχοι οι οπαδοί της Άρσεναλ.

Οι παίκτες θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ίσως να μην καταφέρουμε να το κάνουμε αυτό όχι όμως επειδή δεν θα παλέψουμε. Θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο".

Γουαρδιόλα: "Νίκη με Ολυμπιακό για την πρωτιά στον όμιλο"

Όσονα φορά στην αναμέτρηση κόντρα στην Άρσεναλ που βρήκε τους Βαυαρούς να θριαμβεύουν και να παίρνουν τη ρεβάνς για την ήττα τους με 2-0 στο "Emirates", ο Γουαρδιόλα δήλωσε:

"Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δώσαμε πολύ εύκολα την κατοχή στα πρώτα 10 λεπτά και σε αυτό το διάστημα η Άρσεναλ ήταν πολύ επικίνδυνη. Μετά όμως το πρώτο γκολ τα πράγματα έγιναν πολύ εύκολα.

Γουαρδιόλα: "Νίκη με Ολυμπιακό για την πρωτιά στον όμιλο"

Ολοένα και ανεβάζαμε την απόδοσή μας χάρη στην υποστήριξη των οπαδών μας. Ο στόχος μας ήταν να ελέγξουμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, όμως τους αφήσαμε να βγαίνουν αρκετά συχνά στην κόντρα.

Αυτό θα πρέπει να το βελτιώσουμε. Όμως τα καταφέραμε και έχουμε σχεδόν προκριθεί. Τώρα θέλουμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό και να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου".

Μπάγερν - Άρσεναλ 5-1

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ