CHAMPIONS LEAGUE

Γουαρδιόλα: "Δεν θα είναι τόσο εύκολο την επόμενη φορά"

Γουαρδιόλα: "Δεν θα είναι τόσο εύκολο την επόμενη φορά"

Ο Πεπ Γουαρδιόλα εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο η Μπάγερν έφθασε στο επιβλητικό 7-1 επί της Ρόμα.

Η Μπάγερν ισοπέδωσε την Ρόμα στο Ολίμπικο με 7-1 έχοντας βάλει πέντε γκολ από το πρώτο ημίχρονο, όταν και κρίθηκε το παιχνίδι και φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων.

Ο Πεπ Γουαρδιόλα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και ανέλυσε στην συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του έφθασε σε αυτό το επιβλητικό σκορ, που την φέρνει πρώτη στον όμιλο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά.

" Eίχα πει πριν το ματς ότι αν αφήναμε τους Πιάνιτς, Ντε Ρόσι και Ζερβίνιο να κάνουν το παιχνίδι τότε θα ήμασταν "νεκροί'. Ημασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο γιατί δεν αφήσαμε αυτό να συμβεί. Ήμασταν καλοί στην κατοχή και στην ανάκτηση της μπάλας. Όταν είχαμε την ευκαιρία δημιουργούσαμε φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο αφήσαμε την Ρόμα να κάνει το παιχνίδι της και έκαναν πέντε φάσεις για γκολ. Ο Ζερβίνιο είχε δοκάρι και ο Νόιερ έκανε μία μεγάλη επέμβαση. Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης είχαμε πρόβλημα και επαναλαμβάνω ότι ο Νόιερ έκανε μία σπουδαία επέμβαση. Το 7-1 είναι συμπτωματικό και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι σε δύο εβδομάδες δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ